• Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
    :thumbup:
Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
:thumbup:
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.

Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
  • Strona 13 z 35
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 35
 #864971  autor: driver
 07 maja 2016, 21:44
Zainteresowałem się kwestią rocznej ważności konta w ofercie T-Mobila "Masz złotówę - masz no limit...".
W tej chwili korzystam prywatnie z abonamentu komórkowego w Orange z małym pakietem danych, gdzie umowa kończy mi się w liściopadzie. Nie mam netu stacjonarnego bo jakoś tak nigdy nie był mi bardzo potrzebny. Drugi pakiet netu mobilnego mam na służbowej simce w laptopie, a trzeci na służbowej komórce. No ale ww. pakiety mają swoje ograniczenia. Są miesiące, że pracuję więcej mobilnie i korzystam z netu intensywniej i te pakiety wyjeżdżam do cna.
T-Mobile już wyjaśnił mi, że aktualnie mojego wieloletniego numeru z Orange do "Masz złotówę..." nie przeniosę.
Kombinuję więc tak, żeby "Masz złotówę..." ożywiać np. pod koniec miesiąca doładowaniem na 5, może czasem 10 dni, właśnie dla netu, kiedy moje źródełka z pakietów wysychają. No i żeby być pewnym, że "Masz złotówę..." mi T-Mobile nie zdezaktywują, to myślę żeby włączyć na niej rok ważności konta. Pierwszy raz zgodnie z warunkami oferty jest za 0 zł.
Uprzejmie proszę o informację, czy ktoś z Szanownych Użyszkodników na tym forum spróbował już może włączyć rok ważności konta na "Mam złotówie..." i jaki jest tego efekt?

driver
 #864978  autor: KC-KARLOS
 07 maja 2016, 22:06
Piszcie w dedykowanym temacie (o nielimitowanym internecie) "Masz złotówe..." Żeby nie tworzyć dublowania się wątków. Utworzyłem też temat odnośnie darmowych starterów z Play z nową taryfą PLAY NA KARTĘ SURF.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #864980  autor: driver
 07 maja 2016, 22:20
No właśnie część Koleżeństwa o "Masz złotówę - masz no limit..." w T-Mobile pisze tutaj w temacie Darmowych starterów (faktycznie ten typ startera można było tylko gratis pocztą od operatora dostać). A część w tym temacie o nielimitowanym necie.
A może by tak dla porządku ten temat o nilimitowanym Internecie w T-Mobile na Kartę/Heyah przemianować na Wszystko o "Masz złotówkę - masz na limit..." ???
To chyba ostatnio najbardziej gorący temat dot. starterów w prepaidzie.

driver
 #864981  autor: KC-KARLOS
 07 maja 2016, 22:26
I chyba tak zrobimy :)

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #865494  autor: xander21
 11 maja 2016, 13:10
Ja też zamówiłem 5tego wieczorem i dziś mam startery dwa - netowy i normalny :D
 #865500  autor: Pawelek0787
 11 maja 2016, 13:41
Viking się chwali lejkiem. Jak myślicie, będzie można z niego korzystać na tym darmowym starterze bez uprzedniego doładowania?
 #865501  autor: xander21
 11 maja 2016, 13:48
Pawelek0787 pisze:Viking się chwali lejkiem. Jak myślicie, będzie można z niego korzystać na tym darmowym starterze bez uprzedniego doładowania?
Lejek jest zawsze, ale jak pierwszy raz nie doładujesz to masz 31dni wazne konto. Musisz przedłużyć na rok. :)
 #865508  autor: surface123
 11 maja 2016, 14:24
Pawelek0787 pisze:Viking się chwali lejkiem. Jak myślicie, będzie można z niego korzystać na tym darmowym starterze bez uprzedniego doładowania?
Serio uważasz że da sie używać obecnie neta przy 16-32 kbps... ;) ??
 #865514  autor: Pawelek0787
 11 maja 2016, 15:21
A pewnie, że tak! Opera Mini ładnie chodzi, filmów nie obejrzysz, muzyki nie ściągniesz, ale do przeglądania netu w tablecie czy starszym telefonie jak znalazł (tekst i zdjęcia w trybie jakość średnia).
W SE korzystam z lejka VM 32 kbit/s z Freemium, nie ma różnicy między "szybkim transferem" a lejkiem.
 #865522  autor: xander21
 11 maja 2016, 15:47
Pawelek0787 pisze:A pewnie, że tak! Opera Mini ładnie chodzi, filmów nie obejrzysz, muzyki nie ściągniesz, ale do przeglądania netu w tablecie czy starszym telefonie jak znalazł (tekst i zdjęcia w trybie jakość średnia).
W SE korzystam z lejka VM 32 kbit/s z Freemium, nie ma różnicy między "szybkim transferem" a lejkiem.

Chyba tylko opera mini z extreamalną kompresją, bez obrazków. Mi długo nawet tak się ładuje :o na telefonach z wyświetlaczem 720p.
 #866087  autor: garfield-
 14 maja 2016, 18:48
PLAY:
http://starter-z-muzyka.pl/
kod do aplikacji Tidal na 90 dni po wysłaniu SMS
Limit 1 szt. na adres.

PLUSH:
https://www.plushbezlimitu.pl/przygarnij-starter
Z tym, że regulamin mówi o starcie promocji od 16.05.2016
Nie pytajcie jak na to trafiłem ;)
Przy próbie zamówienia występuję jeszcze błąd wyboru startera, który sie nie pojawia. Trzeba jeszcze poczekać,
Ostatnio zmieniony 16 maja 2016, 15:19 przez garfield-, łącznie zmieniany 1 raz.
 #866441  autor: driver
 16 maja 2016, 14:15
Cześć.
Te startery z PULSHA to chyba nadal nie ruszyły.
Przy próbie zamówienia nadal każe wybrać starter, a po przejściu na stronę starterów zero przycisku wybierz, zamów czy cóś takiego.
Jak ktoś z Koleżeństwa zamówi, proszę niech puści tu sygnał że akcja w PLUSHu ruszyła.
Pozdrówka!

driver
 #866482  autor: Spioszek
 16 maja 2016, 17:30
jakubd a chcesz uaktualnić wpis na pierwszej stronie?
Napisz posta tutaj, to wkleję to na pierwszą stronkę :).
 #866556  autor: Gregrin
 17 maja 2016, 01:33
Lepiej pierwszego posta przekleić i uaktualnić tutaj (będzie go można poprawiać przez jakiś czas) a w pierwszym poście dać tylko link do postu który będzie można edytować i do strony na której tez jest aktualny spis.
  • Strona 13 z 35
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 35
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13