Zainteresowałem się kwestią rocznej ważności konta w ofercie T-Mobila "Masz złotówę - masz no limit...".
W tej chwili korzystam prywatnie z abonamentu komórkowego w Orange z małym pakietem danych, gdzie umowa kończy mi się w liściopadzie. Nie mam netu stacjonarnego bo jakoś tak nigdy nie był mi bardzo potrzebny. Drugi pakiet netu mobilnego mam na służbowej simce w laptopie, a trzeci na służbowej komórce. No ale ww. pakiety mają swoje ograniczenia. Są miesiące, że pracuję więcej mobilnie i korzystam z netu intensywniej i te pakiety wyjeżdżam do cna.
T-Mobile już wyjaśnił mi, że aktualnie mojego wieloletniego numeru z Orange do "Masz złotówę..." nie przeniosę.
Kombinuję więc tak, żeby "Masz złotówę..." ożywiać np. pod koniec miesiąca doładowaniem na 5, może czasem 10 dni, właśnie dla netu, kiedy moje źródełka z pakietów wysychają. No i żeby być pewnym, że "Masz złotówę..." mi T-Mobile nie zdezaktywują, to myślę żeby włączyć na niej rok ważności konta. Pierwszy raz zgodnie z warunkami oferty jest za 0 zł.
Uprzejmie proszę o informację, czy ktoś z Szanownych Użyszkodników na tym forum spróbował już może włączyć rok ważności konta na "Mam złotówie..." i jaki jest tego efekt?
driver