Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
To info, ile w miesiącu doładowałeś łącznie konto. Potrzebne jest do sprawdzenia, jaki bonus otrzymasz w ramach oferty PROGRAM DOŁADOWAŃ.Spasticink pisze:"suma doładowań w miesiącu"
Hmm, dobrze wiedzieć, ale akurat doładowywałem numer mamy gdzie jest minimax także ona dostałaby bonus.Karlos20 pisze:perdos1, bonus w doładowaniu w parze, nie zostanie przyznany, jeśli ktoś jest w taryfie FORMUŁA PLAY NA KARTĘ. To błąd systemowy.
hmm to albo się coś zmieniło albo konsultanci (w liczbie mnogie) walą ściemę, słyszałem dwie wersje:Karlos20 pisze:marson, przykro mi, po przejściu do Play, lądujesz w taryfie Play Na Kartę 0 gr w Play. J!
Po pierwszym doładowaniu za min. 5 zł w taryfie PLAY NA KARTĘ 1 ZL MNP.marson pisze:Kiedy się go dostaje
Doładowałem w sumie w tym miesiącu za 30 zł, dostałem 30% bonusu za doładowanie przez FB (mam taryfę Lubię to!) i nie dostałem żadnego bonusu za próg 30 zł. Mam go przekroczyć ? Doładować np. za 5 zł jeszcze ?Karlos20 pisze:Spasticink, promocje doładowań są średnio co miesiąc.
To info, ile w miesiącu doładowałeś łącznie konto. Potrzebne jest do sprawdzenia, jaki bonus otrzymasz w ramach oferty PROGRAM DOŁADOWAŃ.Spasticink pisze:"suma doładowań w miesiącu"
za 1 zł na 3 miesiące kalendarzowe możesz być nagradzany za częste doładowania konta.
W jednym miesiącu:
> jak doładujesz konto łącznie za 30 zł otrzymasz 30 minut do Play/stacjonarne;
> za 60 zł - 30 minut do każdej sieci
> za 90 zł - 20,00 zł na Konto Promocyjne.
Dany bonus jest przyznawany, za osiągnięcie progów co 30 zł, oznacza to, że jeśli w jednym miesiącu załadujesz za 90 zł, otrzymasz wszystkie 3 poniższe bonusy.