• Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
    :thumbup:
Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
:thumbup:
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.

Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
  • Strona 13 z 39
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 39

#717819  autor: Spasticink
 16 maja 2014, 13:40
Nagroda pocieszenia w postaci 30% też brzmi całkiem spoko. Te promocje są cyklicznie np. co miesiąc ?

Proszę mnie jeszcze oświecić do czego się odnosi informacja "suma doładowań w miesiącu" ? Z tego tez płyną jakieś korzyści ? Big thx.

#717833  autor: KC-KARLOS
 16 maja 2014, 14:18
Spasticink, promocje doładowań są średnio co miesiąc.
Spasticink pisze:"suma doładowań w miesiącu"
To info, ile w miesiącu doładowałeś łącznie konto. Potrzebne jest do sprawdzenia, jaki bonus otrzymasz w ramach oferty PROGRAM DOŁADOWAŃ.
za 1 zł na 3 miesiące kalendarzowe możesz być nagradzany za częste doładowania konta.
W jednym miesiącu:
> jak doładujesz konto łącznie za 30 zł otrzymasz 30 minut do Play/stacjonarne;
> za 60 zł - 30 minut do każdej sieci
> za 90 zł - 20,00 zł na Konto Promocyjne.
Dany bonus jest przyznawany, za osiągnięcie progów co 30 zł, oznacza to, że jeśli w jednym miesiącu załadujesz za 90 zł, otrzymasz wszystkie 3 poniższe bonusy.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#717889  autor: axe
 16 maja 2014, 17:56
Ja wczoraj doładowałem telefon 5 zł i po godzinie przyszedł sms otrzymałeś 40 MB. Minęło kilka minut kolejny sms wykorzystałeś swoje MB. Przez 30 dni będziesz korzystał z internetu ze zwolnioną prędkością. Z internetu nie korzystałem i transmisja danych była wyłączona.... nieźle dali i zabrali

#717927  autor: KC-KARLOS
 16 maja 2014, 19:41
axe, mógł być błąd na platformie billingowej.
Jaką masz taryfę? Sprawdź w Play24, czy masz jeszcze jakieś MB na koncie, skoro po otrzymaniu bonusu nie miałeś aktywnej transmisji danych.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#717963  autor: perdos1
 16 maja 2014, 21:43
Karlos20 pisze:perdos1, bonus w doładowaniu w parze, nie zostanie przyznany, jeśli ktoś jest w taryfie FORMUŁA PLAY NA KARTĘ. To błąd systemowy.
Hmm, dobrze wiedzieć, ale akurat doładowywałem numer mamy gdzie jest minimax także ona dostałaby bonus.

W jakich taryfach działa program doładowań?

#717970  autor: KC-KARLOS
 16 maja 2014, 21:58
perdos1, Program Doładowań działa w następujących taryfach (aktualnych):
> PLAY NA KARTĘ ROK WAŻNOŚCI KONTA
> PNK RWK - Play Fresh Darmowe Rozmowy i SMSy w Play
> PNK RWK - Play Fresh Darmowe SMSy do wszystkich
> PLAY NA KARTĘ LUBIĘ TO!

#718119  autor: axe
 17 maja 2014, 13:47
Sprawdziłem na play 24 wszędzie 0.0 transmisja nie szła bo mam wył. transfer i w billingu połączeniach Play 24 nie wykazało transmisji.
Mam taryfę Play Fresh darmowy internet rok ważności konta.

#718314  autor: marson
 18 maja 2014, 11:52
Jak myślicie kiedy będzie następna promocja? 1 czerwca? Jeśli tak to jak by było najlepiej zrobić, żeby skorzystać? mam zamiar przejść do play mini max na kartę i datę przeniesienia nr-u wyznaczyli mi na 02.06.2014, kartę SIM oczywiście odebrać mogę wcześniej i z pewnością 01.06.2014 będę już ją miał pytanie czy doładowując kartę, na której będzie numer tymczasowy nie stracę bonusów po zmianie numeru na docelowy?

#718335  autor: KC-KARLOS
 18 maja 2014, 13:09
marson, przykro mi, po przejściu do Play, lądujesz w taryfie Play Na Kartę 0 gr w Play. Jeśli nawet po pierwszym zasileniu konta od przeniesienia, otrzymasz 64 zł na promocyjnym, jeśli zmigrujesz do MINI MAX, stracisz kasę promocyjną. Zalecane jest jej wykorzystanie.
Opłaca się wtedy przejść do taryfy FORMUŁA PLAY NA KARTĘ, doładować konto główne za 21 zł i włączyć ofertę 4w1, gdzie z kasy promocyjnej możesz wygadać ponad 700 minut do każdej sieci komórkowej i stacjonarnej (poza Play stawka to 9 groszy za minutę)!

#718346  autor: marson
 18 maja 2014, 13:48
Karlos20 pisze:marson, przykro mi, po przejściu do Play, lądujesz w taryfie Play Na Kartę 0 gr w Play. J!
hmm to albo się coś zmieniło albo konsultanci (w liczbie mnogie) walą ściemę, słyszałem dwie wersje:

1. przy podpisywaniu umowy wybieram jaką taryfę chcę i mogę z automatu wybrać minimaxa
2. owszem ląduję w play na kartę tak ak piszeszesz i odrazu przechodzę na minimax i dopiero po aktywacji taryfy doładowuję konto co dodaje mi bonus za przejście do nich... kto ma rację?

#718347  autor: KA
 18 maja 2014, 14:00
marson, żaden z powyższych punktów NIE jest prawdziwy (niestety)...

#718354  autor: marson
 18 maja 2014, 14:27
KA pisze:marson, żaden z powyższych punktów NIE jest prawdziwy (niestety)...
Czyi jak to w końcu jest z tym bonusem? Kiedy się go dostaje?

#718356  autor: KC-KARLOS
 18 maja 2014, 14:29
marson, NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO.
Domyślna taryfa po MNP w Play to PLAY NA KARTĘ 1 zl MNP.
Pierwsze doładowanie w tej taryfie to 64 zł na promocyjne.
Migracja na każdą taryfę (z wyłączeniem MINI MAX) zachowuje ilość środków na saldzie promocyjnym.

#718357  autor: KC-KARLOS
 18 maja 2014, 14:31
marson pisze:Kiedy się go dostaje
Po pierwszym doładowaniu za min. 5 zł w taryfie PLAY NA KARTĘ 1 ZL MNP.
Jeśli zmienisz taryfę przed doładowaniem, zapomnij o bonusie.
Bonus przepada, jeśli zmigrujesz do MINI MAX.

#718370  autor: marson
 18 maja 2014, 15:17
Dzięki za odpowiedzi czyli trzeba będzie porównać co się lepiej opłaci, czy przejść na minimaxa i ewentualnie dostać coś z FB czy zostać na domyślnej do wygadania bonusu. Rozumiem, że bonus schodzi w pierwszej kolejności? I co ze środkami z konta głównego przejdą gdy zmigruję do minimaxa czy też będę goły jak św Turecki?
Ostatnio zmieniony 20 maja 2014, 09:10 przez marson, łącznie zmieniany 1 raz.

#718404  autor: bolek2004
 18 maja 2014, 18:02
Tak bonus schodzi w pierwszej kolejności, można go wykorzystać na rozmowy, smsy, mmsy na terenie kraju. Reszta czyli internet i pakiety dodatkowe tylko z konta głównego.
Po przejściu na mini max środki z konta głównego pozostają natomiast kasują się środki promocyjne.
W play przy zmianie na jakąkolwiek taryfę prepaid zawsze środki z konta głównego pozostają. Co do środków promocyjnych to przepadają tylko przy zmianie na taryfę mini max.

#719064  autor: Spasticink
 21 maja 2014, 11:16
Karlos20 pisze:Spasticink, promocje doładowań są średnio co miesiąc.
Spasticink pisze:"suma doładowań w miesiącu"
To info, ile w miesiącu doładowałeś łącznie konto. Potrzebne jest do sprawdzenia, jaki bonus otrzymasz w ramach oferty PROGRAM DOŁADOWAŃ.
za 1 zł na 3 miesiące kalendarzowe możesz być nagradzany za częste doładowania konta.
W jednym miesiącu:
> jak doładujesz konto łącznie za 30 zł otrzymasz 30 minut do Play/stacjonarne;
> za 60 zł - 30 minut do każdej sieci
> za 90 zł - 20,00 zł na Konto Promocyjne.
Dany bonus jest przyznawany, za osiągnięcie progów co 30 zł, oznacza to, że jeśli w jednym miesiącu załadujesz za 90 zł, otrzymasz wszystkie 3 poniższe bonusy.
Doładowałem w sumie w tym miesiącu za 30 zł, dostałem 30% bonusu za doładowanie przez FB (mam taryfę Lubię to!) i nie dostałem żadnego bonusu za próg 30 zł. Mam go przekroczyć ? Doładować np. za 5 zł jeszcze ?

#719065  autor: bolek2004
 21 maja 2014, 11:25
Trzeba było przed doładowaniem aktywować program doładowań. Jeśli to zrobiłeś i dopiero potem doładowałeś to powinieneś otrzymać za doładowanie 30zł 30 minut do play/stacjonarne. Kod do sprawdzenia: *105#

#719081  autor: KC-KARLOS
 21 maja 2014, 12:23
Najpierw aktywujemy kodem *111*50*1# Program Doładowań, potem doładowujemy konto. Operator informuje SMSem na 10 zł przed przekroczeniem progu oraz po jego przekroczeniu i przyznaniu pakietu.
Pakiety są przyznawane AUTOMATYCZNIE, od razu po doładowaniu konta, które osiągnęły próg.

#721665  autor: wook
 01 cze 2014, 18:27
Jak to jest z tymi promocjami? Była jakaś w maju? Chodzą jakieś słuchy odnośnie czerwca? Czy Play zrezygnował?

Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne.
"Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!

Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!

My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"
  • Strona 13 z 39
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 39
  • 1
  • 11
  • 12