Nie sugerowałeś tych 90dni? To chyba trafiłeś na hojnego konsula w przeciwieństwie do mnie 

2 różne osoby na czacie(3 stare numery do aktywacji promocji z czego 1 nawet bez próby smsowej), prośba jedynie o aktywację promki, bo smsem zwraca błąd taryfy. Nic ponadto nie wspominałem o 90dniach.
przynajmniej z wprawy nie wyjdziesz w sprawie reklamacji, bo jestem niemal pewien, ze doładowanie nie da przedłużenia promki do 30czerwca. Znajdź pozytywne strony sytuacji.
na dziś czatem odpalane bonusy z tej promki nie przedłużają się doładowaniem-na pepper jest kilka wpisów, ze dostali 31dni i doładowali i bez rezultatu w postaci przedłuzenia do 30czerwca. Bez reklamacji raczej nikła sznasa na efekt zgodny z regulaminem
Niestety nie wiem ile trwało. Doładowałem o 6 rano, włączyłem 300GB na rok, włączyłem RWK za 9 zł. A następnie znalazłem czas aby to wszystko sprawdzić dopiero o 11. I wtedy już było 90 dni.
Przyszły nawet 3 smsy, każdy z innym numerem reklamacji, może moje przedłużenie pakietu trafiło do kogoś innego?
Nie pasujeKarlos20 pisze: ↑02 kwie 2023, 10:49biala1991:
To opcje dla obecnych i nowych w ONK:
> 100 minut i 100 SMS na 7 dni za 4 zł.
> taniej do wszystkich na 31 dni za 9 zł - obniżasz stawkę podstawową z 49 gr na 9 gr za minutę oraz z 29 na 9 gr za SMSy.
> Za darmo w Orange - darmowe nielimitowane minuty i SMSy wewnątrzsieciowe (Uwaga! usługa wyłącza GB z doładowań i kasuje te saldo oraz ustawia Okres Aktywny na 30 dni).
Nie pasuje?