Użytkownik
kazik20
Ja włączyłem promocję 300GB na numerze, gdzie kończyła się ważność na wychodzące (w tym ważność GB). Włączenie promocji i zasilenie konta kwotą 5 zł wydłużyło z automatu ważność na wychodzące i ważność GB o 31 dni. Po miesiącu ponownie wydłużyło o kolejne 31 dni (oczywiście po wykonanym wcześniejszym zasileniu na 5 zł). Nie trzeba więc mieć RWK, żeby korzystać swobodnie z uzyskanych GB. Trzeba pamiętać o zasileniu, najlepiej zrobić je zaraz po przedłużeniu na kolejne 31 dni. Ja doładowuję przez doladowania.orange.pl
Ciekawe podejście. Rozumiem, że twój pracodawca je zna i gdy chce ci zapłacić też mu mówisz
.E tam szefie, jeden pracownik na cele prywatne to żadne przestępstwo. Co mi pan będziesz płacił, radość z pracy najważniejsza a nie tam jakieś pieniądze.
Właśnie: klientów, którzy utrzymują. A żeby kogoś utrzymać, trzeba mu zapłacić. A ile płacą roszczeniowi Janusze, korzystający z kilku numerów na prywatne cele prawie za darmo? Bo według mojej wiedzy nie płacą nic, albo prawie nic. A pracowników Orange, których męczą takie pijawki opłacają ludzie, którzy normalnie kupują usługi. I potem ci ludzie nie mogą się dodzwonić, bo wielki pan Janusz ma sobie problem i marnuje czas pracownika.babciagienia1p pisze: 4) błędy w usłudze oraz zła i poplątana organizacja pracy, która czyni z pracowników niewolników nie jest winą klientów, którzy utrzymują Waszą organizację; dzięki ich pieniądzom możecie się rozwijać i odprowadzać zyski.