Bonus faktycznie sumuje się z GB zdobytymi w promocji ,, zaproś znajomego" . Sms 80156 o treści ,, ile" pokazuje wartość zsumowanych pakietów.

To jakiś standardowy sms ustawiany do wysyłki przez system pewnie ostatniego dnia promocji albo odnosi się po prostu do nielimitowanych minut bo te pewnie przepadły.asdaf pisze:Wczoraj aktywowałem bonus 20GB. Dziś z numeru 80156 otrzymałem smsa:
oczywiście, że przepadły.Gregrin pisze:minut bo te pewnie przepadły
tele2017 pisze:System doda konto o nazwie "Promocyjny pakiet danych" dla tych 20GB z własną ważnością.
Innych pakietów nie ruszy w żaden sposób.
asdaf pisze: Wczoraj aktywowałem bonus 20GB ........ po zalogowaniu na stronie orange.pl widzę, że bonusy się zsumowały a ich ważność wydłużyła.
Ale tu nie ma żadnej sprzeczności. Wszystko jest tak jak napisał kolega w poście wyżej.R.Mandano pisze:to w końcu jaka jest oficjalną wersja
1. Bonusy za doładowania "lądują" na subkoncie "Pakiet danych z bonusów po doładowaniu".tele2017 pisze:Tam wcześniej kolega pytał o zwykłe bonusy za doładowania i wykupione pakiety cykliczne Neta a te sie nie sumują z jubileuszowymi 20GB.
Chyba wymagasz za dużo, gdyż nie słyszałem, aby jakaś sieć wysyłała do swoich użytkowników informacje o aktualnych promocjach (co wielu potraktowałoby jako spam).tele2017 pisze:Na żaden z innych numerów Orange w mojej rodzinie nie przyszedł sms informujący że taka promocja wogóle istnieje. O promocjach dowiaduję się z tej strony albo FB.
Nie dziwie się że mało osób z tego skorzystało, bo raczej powinno być to zorganizowane tak: "Z okazji 20-lecia sieci Orange dostajesz od dziś 20GB darmowego internetu do wykorzystania w 30dni"
i takiego sms-a powinien dostać każdy abonent orange ...
A masz włączone zgody marketingowe?tele2017 pisze:Na żaden z innych numerów Orange w mojej rodzinie nie przyszedł sms informujący