3G pisze:Niepotrzebnie uciąłeś nawias -zmieniło to sens mojej wypowiedzi.
Nie wydaje mi się ale skoro chcesz to zacytuje resztę. PS: Już poprawione.
3G pisze:Nie wiem czego nie rozumiecie
My wszystko rozumiemy. Ktos w play nie doprecyzował "oczywistych" dla niego kwestii tym samym zmieniając sens jaki chciał nadać niektórym punktom.
3G pisze:Jest bonus, który ma przedłużyć o rok ważność konta. Uruchamiam bonus np. dzisiaj, więc mam konto ważne rok od dzisiaj. Rzeczywiście Play powinien doprecyzować regulamin dla niektórych.
Nie dla niektórych tylko niektórzy powinni przestać patrzeć na ten regulamin przez pryzmat realnego działania systemu

Zdanie
przedłużenie Okresu ważności połączeń wychodzących o 365 dni
jest bardzo precyzyjne, a ze play chciał przez to powiedzieć "przedłużenie Okresu ważności połączeń wychodzących o 365 dni
liczone od dnia aktywacji" to chyba nie nasz problem ?
Z bonusem złotówek czy GB nie mieli już takiego problemu (chociaż trochę czasu im to zajęło -co tez jest ich błędem i doskonale zdają sobie z tego sprawę)
Bonus jest ważny przez 30 dni kalendarzowych od dnia jego przyznania.
To wszystko jest dla ciebie oczywiste bo "wiesz jak to działa" i "myślisz logicznie" a tu chodzi żeby stosować się do zapisu regulaminów a nie logiki działania systemów. Dlatego zmieńmy trochę sytuacje i zastosujmy ten punkt nie do ważności konta a do jego wartości. Brzmiało by to jakoś tak: bonus 100zl powoduje "zwiększenie pakietu złotówek o 100zl". Widać analogie ? Powinno dodać 100zl i w tym przykładzie się chyba nie nasuwa ze bonus będzie liczony od 0zl na koncie