• Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
    :thumbup:
Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
:thumbup:
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.

Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
  • Strona 8 z 35
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 35
 #859569  autor: Skayto
 01 kwie 2016, 21:25
ok dzieki. Nie sadzilem, ze maja na aktywacje az 72godziny. No niestety trzeba czekac.
Przy okazji, wie ktos jak sprawdzic ile mam MB do wykorzystania w T-mobile? na *100# nie ma takiej opcji.
PS. mi karta przyszla nie liczac swiat tylko dni robocze, cos kolo 3dni
 #859727  autor: Camis
 02 kwie 2016, 20:23
Dostane gdzies starter play za free?.
 #859743  autor: zoltan666
 02 kwie 2016, 21:38
Zamów na stronie Play.
 #859744  autor: notsure
 02 kwie 2016, 21:44
Ja czekam na darmowy starter w Heyah „Masz złotówkę – masz no limit na wszystko i do wszystkich”, gdzie za złotówkę dziennie mamy:

W ramach opcji Użytkownik ma możliwość:
5.6.1. wykonywania nielimitowanej ilości połączeń na krajowe numery sieci komórkowych i stacjonarnych,
5.6.2. wysyłania nielimitowanej ilości SMS na krajowe numery sieci komórkowych,
5.6.3. wysyłania nielimitowanej ilości MMS na krajowe numery sieci komórkowych,
5.6.4. korzystania z pakietowej transmisji danych na terenie kraju bez limitu ilości danych.

:mrgreen:
 #859784  autor: Pawelek0787
 03 kwie 2016, 07:19
Notsure, ja otrzymałem taki z T-Mobile, mam nolimit na 5 dni i jestem zadowolony. Czy ma ktoś pomysł na co wykorzystać ten starter po 5 dniach? Czy da rade go przenieść do jakiejś innej taryfy?
Na przykład do taryfy Frii i aktywować pakiety 6, 3 i 1 GB na próbę?
 #859786  autor: Skayto
 03 kwie 2016, 08:43
Korzysta ktos z oferty nielimitowane rozmowy +10gb za 7zl na 7dni? Mam kilka pytan odnosnie tej oferty do kogos kto uzywa tej promocji
 #859796  autor: notsure
 03 kwie 2016, 10:42
Pawelek0787 pisze:Notsure, ja otrzymałem taki z T-Mobile, mam nolimit na 5 dni i jestem zadowolony. Czy ma ktoś pomysł na co wykorzystać ten starter po 5 dniach? Czy da rade go przenieść do jakiejś innej taryfy?
Gdzie Ty chcesz go przenosić :smt005

Doładuj i uruchom sobie wg. regulaminu kolejne 30 dni, a później kolejne i kolejne... no limit wszystkiego za 30 zł m-c.

http://jdtech.pl/upload/TMobile_Warunki ... l_2016.pdf
 #859812  autor: zoltan666
 03 kwie 2016, 12:04
Dziś aktywowałem pierwszy starter RBM 5GB Dla Gracza. Wykorzystam te właściwie 6GB do internetu stacjonarnego, a potem planuje przenieść do Formuły na kartę. Przy okazji sprawdzę jak u mnie z z LTE Playa, bo pół roku temu słabo to wyglądało.
 #859817  autor: aladyn75
 03 kwie 2016, 13:14
teraz powyprowadzali ultra lte może nawet śmigać zobacz sobie
 #859827  autor: Marek_G
 03 kwie 2016, 14:16
A ja kilka dni temu dostałem starter "masz złotówkę masz no-limit". Po wysłaniu SMSa na aktywację oferty czekałem UWAGA 30 godzin (w regulamnie jest max do 72 godz. co i tak jest absurdalne) Próbowałem uruchomić w modemie (w trybie LTE only) podłączonym do rutera. Nie idzie, pewnie karty heyah nie wpuszcza do LTE. Gorsze przeboje zarówno z LTE jak i aktywacją usług miałem przy nielimitowanym internecie w TM w pierwszym dniu wiosny też na jednym z darmowych starterów.
Wcześniej nie miałem bliższej styczności z T-Mobile ale teraz już wiem, że nigdy nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. Jakość zarówno sieci jak i ich systemu to jest tragedia: czekanie godzinami na aktywację, brak LTE chociaż spełnione są wszystkie wymagania, niemożność zmiany taryfy czy wysłania SMSa aktywującego jakąś usługę, pakiet internetu LTE choć aktywny to niewidoczny w MiBoA, jeden pakiet netu wyłączający drugi pakiet netu, cyrk normalnie. Zmarnowałem na nich 3 karty SIM. To jest jakiś Vectone Mobile z 10 milionami klientów (nic dziwnego że TM dla Vectone był partnerem roamingowym, są siebie warci) a nie poważna sieć; koło niemieckiej solidności to nawet nie stało, ale cenią się, że hoho.
Żeby nie było, że tylko krytyka to jestem klientem Play-a i korzystam z roamingu TM. O dziwo to dobrze działa ale jest wspólna cecha łącząca klientów Play i T-Mobile, zarówno klienci T-Mobile i Play nie mogą się zalogować do LTE T-Mobile ;).
Sorry za OT ale musiałem to wyrzucić z siebie.
 #859842  autor: xander21
 03 kwie 2016, 17:27
Też miałem darmowy starter i to dwa. W każdym wszytko się przedłużało. Boa to tragedia. A najgorsze, że t-mobile wszytko ukrywa na stronie. Żeby coś wyszukać to masakra. Nawet szybkie kody to zagadka. Nigdzie nic nie pisze.
 #859850  autor: jakubd
 03 kwie 2016, 18:32
Artykuł o tej promocji będzie na jdtech, bo to fajna promocja popsuta właśnie przez powolną platformę billingową i niejasności z braku regulaminu.
 #859861  autor: garfield-
 03 kwie 2016, 19:17
ja czekam już 3 dobę i żadnego odezwu, ani potwierdzenia, że chociaż zlecenie się przetwarza. Karta Heyah.

Marek_G: potwierdzam Twoje odczucia, nie miałem jednak siły tego opisywać. Żenująco to działa. Do tego te samo aktywujące się pakiety i 3 PLN za 10 MB, w przypadku pobrania najmniejszej kontaktu z internetem. Dno i metr mułu jak to gdzieś tu wyczytałem. ;)
 #859866  autor: odkrywca1
 03 kwie 2016, 19:54
garfield- pisze:ja czekam już 3 dobę i żadnego odezwu, ani potwierdzenia, że chociaż zlecenie się przetwarza. Karta Heyah.

Marek_G: potwierdzam Twoje odczucia, nie miałem jednak siły tego opisywać. Żenująco to działa. Do tego te samo aktywujące się pakiety i 3 PLN za 10 MB, w przypadku pobrania najmniejszej kontaktu z internetem. Dno i metr mułu jak to gdzieś tu wyczytałem. ;)
powiesz mi jak długo czekałeś od momentu zamówienia do czasu aż dostałeś kartę heyah
bo ja na moją wciąż czekam ( około 8 dni jak to tej pory)
 #859896  autor: jakubd
 03 kwie 2016, 21:24
Ja kartę otrzymałem w ciągu 3 dni roboczych. Heyah i T-Mobile tak samo.
 #859930  autor: garfield-
 04 kwie 2016, 00:25
odkrywca1: w ciągu tygodnia. Zamawiaj następną. Jak zamawiałem TM i heyah na początku marca, to tylko z TM mi przyszła.
 #859955  autor: zito
 04 kwie 2016, 10:03
Marek_G pisze:....Wcześniej nie miałem bliższej styczności z T-Mobile ale teraz już wiem, że nigdy nie chcę mieć z nimi nic wspólnego.....
...statystycznie może to nieistotne ale mam DOKŁADNIE identyczne spostrzeżenia!!!!
Przeszedłem drogę niejako odwrotną - miałem styczność wyłącznie z TM - i w pełnej krasie ich kompletną miernotę (system bilingowy, iboa, wsparcie klienta, epickie są zwłaszcza zawieszone sesje w iBOA!) odczułem dopiero po zmianie opa! Nigdy więcej TM!

BTW - startery ze wspomnianej wyżej serii nie są już dostępne w TM...

Pozdrawiam
 #860020  autor: Skayto
 04 kwie 2016, 18:43
Takie pytanie do osob, ktore korzystaja z nielimitowanych rozmow +10gb w TM i Heyah. Jak dlugo czekacie na aktywacje tych pakietow? W TM czekam juz 60h i wlasnie przyszedl mi starter z Heyah i zastanawiam sie czy nie przejsc na heyah bo moze tam krocej czeka sie na aktywacje. Zgaduje, ze teoretycznie w dwoch sieciach regulaminowo operator ma 72h ale jak jest w praktyce?

EDIT: w sumie juz nie wazne. W Heyah czekalem nie cale 2h od momentu wyslania sms'a. Takze nie ma porownania z TM. Teraz pytanie jak sprawdzic stan srodkow w pakiecie? A i czy mozna aktywowac rok waznosci konta z tym pakietem w Heyah?
 #860026  autor: Satellite
 04 kwie 2016, 19:32
Ja wysłałem smsa w piątek i do tej pory nic... NR + 10 GB T-Mobile.
 #860084  autor: garfield-
 04 kwie 2016, 22:35
u mnie na heyah tragedia. do 8.04 mam aktywne polaczenia, a nic nie da sie aktywować. iBOA zadaje jakies bzdurne pytania o zasięg. i ponoć restartuje usługi. LTE brak, mimo, że jestem w zasięgu. Masakra. Całość przypomina jakiś nieudany projekt studenta z pierwszego roku. Chyba idą na dno i pracownicy już nie wierzą w tą firmę.
  • Strona 8 z 35
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 35
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8