@zapytanie: jeżeli starter masz nowy (kupiony/zdobyty a nie przeniesiony) to nie otrzymasz 2 lub 3 Bonusów za przeniesienie (czyli 200zł/20GB lub 260zł/20GB) tylko jeden Bonus za rejestrację (100zł/10GB/RWK w taryfach głosowych).
Dodatkowe 2 Bonusy za AKTYWACJĘ to zupełnie inne Bonusy i przyznawane na zupełnie innych warunkach i mające swoje 2 odrębne regulaminy - ale tak jak pisałem wcześniej nie będę o nich tutaj się rozpisywał bo to nie są Bonusy za REJESTRACJĘ ani za PRZENIESIENIE i nie mają one z tymi procesami nic wspólnego.
Łącznie w każdym razie jest maksymalnie 5 Bonusów (w taryfach głosowych) dla nowego, nieaktywowanego i zarejestrowanego startera (bez względu w jaki sposób wszedłeś w jego posiadanie: czy to przez zakup płatnego startera, otrzymanie darmowego czy poprzez przeniesienie czy poprzez znalezienie

).
Dla numerów przeniesionych jest 5 Bonusów, a dla numerów kupionych/zdobytych są 3 Bonusy (przy czym jeśli aktywujesz starter to już możesz otrzymać tylko 2 Bonusy bo jeden z tych Bonusów należy aktywować przed aktywacją startera - brzmi dziwnie ale tak jest).
Myślałem już dawno temu (ponad rok) o zrobieniu wątku o tych 2 dodatkowych Bonusach ale nie mam czasu