Lepiej olać te bonusy wszystkie, o wiele lepiej jest korzystać z uczciwych ofert o wiele lepszych operatorów

Właściwie to Plus teraz coś drgnął, więc tragedii nie ma.
a z przenoszeniem numeru do innej sieci i bieganie po salonach to nie ma za dużo zachodu ?paolo pisze:Generalnie można się bawic w DIL ale pamietanie o doladowaniu, datach waznosci pakietów i DILa to na razie dla mnie za dużo zachodu. Wolę raz na miesiąc wymienic karte sim w routerze z nowo odpalonym BzPa 50Gb wystarcza mi mniej więcej na miesiąc.
Musisz z Play do W3. Inaczej nie zadziała.adbadbad pisze:Jestem obecnie 5-ty miesiac w Play i jutro konczy mi sie BzP, czy jesli teraz przeniose numer do Fakt to czy bede mogl uruchomic BzP w Fakcie po przeniesieniu? Czy tylko Play -> W3 -> Fakt?
z Play do W3 potem do Play i kodem do Fakt tak?marcin19883 pisze:Musisz z Play do W3. Inaczej nie zadziała.adbadbad pisze:Jestem obecnie 5-ty miesiac w Play i jutro konczy mi sie BzP, czy jesli teraz przeniose numer do Fakt to czy bede mogl uruchomic BzP w Fakcie po przeniesieniu? Czy tylko Play -> W3 -> Fakt?
Tak. Chyba, że od razu do fakt bez Playa, jeśli w salonie mają simy fakt.adbadbad pisze:z Play do W3 potem do Play i kodem do Fakt tak?marcin19883 pisze:Musisz z Play do W3. Inaczej nie zadziała.adbadbad pisze:Jestem obecnie 5-ty miesiac w Play i jutro konczy mi sie BzP, czy jesli teraz przeniose numer do Fakt to czy bede mogl uruchomic BzP w Fakcie po przeniesieniu? Czy tylko Play -> W3 -> Fakt?
Ja nie próbowałem. Jest inny temat na forum o przedłużeniu bonusu, tylko złotówki. Neta nie idzieadbadbad pisze:A czy jest mozliwosc przedluzenia GB w BzP w Play jesli jutro mi sie konczy? czy nie ma takiej mozliwosci?
BzP nie przedłużysz niczym pomimo że pokaże tobie przedłużenie pod kodem ussd.adbadbad pisze:A czy jest mozliwosc przedluzenia GB w BzP w Play jesli jutro mi sie konczy? czy nie ma takiej mozliwosci?
No chyba nie tylko W3. Jakieś wirtualne na playu też pewnie mogą być.marcin19883 pisze:musisz z Play do W3. Inaczej nie zadziała.
Virgin i Vikings. Ale tego w salonie nie załatwisz w 1 dzień.marcz123456 pisze:No chyba nie tylko W3. Jakieś wirtualne na playu też pewnie mogą być.marcin19883 pisze:musisz z Play do W3. Inaczej nie zadziała.
a próbowałeś w takim punkcie coś załatwić oprócz zakupu startera i rejestracji numeru?W virgin załatwi, bo mają punkty partnerskie.