• Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
    :thumbup:
Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
:thumbup:
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.

Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
 #1192054  autor: KC-KARLOS
 20 maja 2025, 10:43
@koszalineo - mogłeś się postarać o regulamin promocji, a nie zamieniać post w reklamę.... Wstyd.

Regulamin: https://doladowania.orange.pl/files/ora ... 0_BLIK.pdf
Limit promocyjnych bonusów: 9000 szt.
Autodoładowanie daje 31 GB ekstra przy 31 zł + bonus 10 zł (jeszcze to potwierdzę w kolejnym poście). Przy posiadaniu startera online - dodatkowe 25 GB do BIZD.
Nie ma mowy o okresie karencji, bo to nowa forma płatności, dostępna w kilku bankach, co ogranicza dostępność promocji.

EDIT: Dobre wieści! 10 zł wpadło już po 10 minutach po autodoładowaniu 31 zł! Dodatkowe doładowanie nie daje ekstra gigabajtów.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2025, 11:18 przez Remington, łącznie zmieniany 1 raz. Powód: Uzgodniliśmy, że jeśli obrazek zawiera najistotniejsze informacje to może być i taki post. Ale faktem jest, że regulamin by się przydał.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1192075  autor: Burito
 20 maja 2025, 15:12
A wracając do tematu autodoładowań to szkoda, że tak mało banków obsługuje tą usługę.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2025, 18:55 przez KC-KARLOS, łącznie zmieniany 1 raz. Powód: Korekta postu, skupmy się na wątku, który poruszamy, dzięki.
 #1192158  autor: biala1991
 22 maja 2025, 19:10
Miałam wątpliwości czy jedną aplikacją bankową można obskoczyć dwa numery, bo w Moim ING w szczegółach Blika (po usunięciu Autodoładowania na pierwszym numerze) było widać, że Blik powtarzalny został już wcześniej aktywowany na stronie doładowań Orange i pomimo wyłączenia usługi pokazywała się cała historia tych autodoładowań, jednak udało się zgarnąć bonus też na drugim numerze.

I taka ciekawostka, banki często "wymagają" (np. dla promocji) wykonania iluś transakcji blikiem, okazuje się, że w przypadku płatności powtarzalnych Blik są one traktowane jako jedna transakcja, czyli aktywowałam Blika, doładowałam 3 x 31zł, usunęłam, znów aktywowałam na drugim numerze i znów 3 x 31zł, a ING pokazuje, że wykonałam nie 6 transakcji tylko dwie.
 #1192193  autor: biala1991
 24 maja 2025, 14:11
Doładowałam jeszcze dwa numery, na użyte już wcześniej dwa konta mailowe, tym razem po pierwszej aktywacji Blika nie usunęłam go tylko włączyłam drugi więc w szczegółach Blika pojawiły się dwie aktywne usługi (i dwie nieaktywne z poprzednich doładowań).
Sprawdzałam z ciekawości więc na obu numerach skorzystałam tylko z bonusa za pojedyńcze autodoładowanie :)
 #1192369  autor: zulu144dwa
 29 maja 2025, 14:26
Zapewne wyczerpano limit 9000 autodoładowań po 31zł blikiem z bonusem 10 zł bo nie mogę doczekać się bonusuod wczoraj.

Teraz w OFnK ORANGE może rządzić pakiet za 14 zł z dowolnym NL. Aktywacja naprzemiennie w ostatnich dniach ich ważności. Doładowania online Orange 5 zł przed aktywacją pakietu za 14 zł i w środku ważności pakietu 200minut i 200 SMSów na 31 dni.
 #1192371  autor: zulu144dwa
 29 maja 2025, 14:59
Już po zrobieniu screenu otrzymałem 10 zł.
Tak to u mnie wygląda.
Obrazek

Edit i na dom wpadło 3x10zł stan konta 65,01 zł

Teraz w OFnK ORANGE może rządzić pakiet za 14 zł z dowolnym NL. Aktywacja naprzemiennie w ostatnich dniach ich ważności. Doładowania online Orange 5 zł przed aktywacją pakietu za 14 zł i w środku ważności pakietu 200minut i 200 SMSów na 31 dni.