• Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
    :thumbup:
Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
:thumbup:
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.

Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
 #1186874  autor: KC-KARLOS
 29 sty 2025, 17:44
superfly86: zbiorczo nie ma sensu, bo oferty ciągle się zmieniają. Poleciłbym dedykowany wątek, ale średnio jest teraz aktualny. Z prepaidów masz 3 miechy w Plusie za darmo, 3 mies. nju subskrypcji za free, Flex ma 3 mies po 1 zł/mc dla zupełnie nowych, a większość ma preferowany pierwszy miesiąc pakietu usług w niższej cenie, np. u Vikingów, T-Mobile, OFNK, Plusie, czy Virgin Mobile (Play).

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1187081  autor: KC-KARLOS
 01 lut 2025, 16:31
BOBOLI: przenieś numer do Plusa na kartę w ich salonie. Info > https://www.plus.pl/przenies

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1187165  autor: superfly86
 02 lut 2025, 22:22
KC-KARLOS pisze:
29 sty 2025, 17:44
superfly86: zbiorczo nie ma sensu, bo oferty ciągle się zmieniają. Poleciłbym dedykowany wątek, ale średnio jest teraz aktualny. Z prepaidów masz 3 miechy w Plusie za darmo, 3 mies. nju subskrypcji za free, Flex ma 3 mies po 1 zł/mc dla zupełnie nowych, a większość ma preferowany pierwszy miesiąc pakietu usług w niższej cenie, np. u Vikingów, T-Mobile, OFNK, Plusie, czy Virgin Mobile (Play).
No wiesz, chociaż w jakimś wątku żeby w danym miesiącu ktoś wrzucił aktualna promkę jeśli gdzieś znajdzie. Czasem są promki na pakiety całościowe, czasem promki na samego neta a nuż ktoś szuka czegoś i wpadnie na ciekawa opcję
 #1187168  autor: KC-KARLOS
 02 lut 2025, 22:27
superfly86: polecam obserwować wątki operatorów prepaid (aby nie było bałaganu, wśród setek ofert każdej marki, taryfy itp.) - ciągle informujemy o nowościach.