• Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
    :thumbup:
Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
:thumbup:
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.

Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
 #1181355  autor: mateo1995
 16 paź 2024, 10:06
Jak uzyskac zasiegu sieci Play najtanszy pakiet 200GB/mc?
Czy sa takie promocje jak 1TB po przeniesieniu w Orange albo 3mc za darmo w Plusie?

Za czasow DILa w Play zrezygnowalem ze stacjonarnego(a jestem skazany do dzis na radiowke). Dzialalo to idealnie. 50MBit/s za darmo na wsi to byl sztos w tamtych latach. Potem nagle zasieg play znacznie sie pogorszyl, predkosci spadly. W Orange zawsze bylo poprawnie. Na dobrym routerze 60 do 100mbitps ale w ostatnich dniach jest jakas tragedia. Ping ponad 300ms, predkosci wieczorem ponizej 1mbitps wieczorem, rano troche wieksze ale ping bez zmian. Wyglada to jakby nagle wycieto mnie z zasiegu. W Playu jest chyba troche lepiej ale nie wiem czy przez cala dobe. W Plusie jest praktycznie zasieg jedynie rozmow glosowych.
 #1181357  autor: KC-KARLOS
 16 paź 2024, 10:21
mateo1995: Play ma promocje, ale dla starterów. Po jego zakupie i rejestracji, zasilasz konto za 10 zł i włączasz bonus 200 GB na start.

Jeszcze fajniej jest teraz w Mobile Vikings - po wpisaniu kodu rabatowego VIKINGSTUDENT w koszyku zgarniasz kartę z planem Subskrypcja 180 GB + bonus 200 GB za 1 zł, ważne 31 dni. Przy tańszym wariancie Perfekt Match dostajemy 30 GB podstawy + 200 GB bonusu na 31 dni. Też za 1 zł na start. Po miesiącu korzystamy zgodnie z wykupioną opcją - szczegóły na stronach MV.

Obecnie podstawowy pakiet 200 GB neta na miesiąc kosztuje w Play 50 zł - nie wliczając tymczasowej promocji, gdzie mogą dosolić do 7800 GB w ciągu pierwszego roku.

Jeszcze mamy Virgin. Też po doładowaniu startera za 10 zł możemy włączyć blisko 1 TB w pierwszym miesiącu, a w kolejnych 11x po 400 GB/mc w GIGACZAD (35 zł/mc) lub 11x 450 GB/mc w GIGAWYPAS (40 zł/mc). Również odsyłam na stronę Virgin z ofertą.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1181393  autor: KC-KARLOS
 16 paź 2024, 22:45
bolek2004: podałem wartości ekstra GB przyznawanych przez rok. Poza tą promocją jest odpowiednio 50 lub 100 GB. Tylko.
To już więcej dają Vikingowie w Subskrypcji na stałe, tym bardziej, że niewykorzystane GB kumulują się - bez żadnej ściemy i mamieniu terabajtami, których nie wykorzystamy.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟