Użytkownik
kazik20
Specjaliści Orange też nie kumaci, skoro na MO (www) nie można sobie wybrać konkretnego dnia doładowania, tylko trzeba ładować z datą bieżącą.
asdaf pisze: ↑07 sie 2022, 11:02Po pewnych problemach udało mi się zalogować na stronie https://doladowania.orange.pl no i ... niestety rozczarowanie. Jedyną dostępną opcją autodoładowania jest doładowanie po obniżeniu stanu konta poniżej wybranej przez siebie kwoty. Nie ma niestety możliwości wybrania doładowania w konkretnym dniu miesiąca/tygodnia. Także ta metoda mnie nie odpowiada. Może w przyszłości przybędzie opcji doładowań. Na razie jestem zawiedziony i rozczarowany.
Jeśli nie wiesz, ile (choć w przybliżeniu do 10 GB) było wcześniej, to pozostaje Ci tylko zapytać konsultantka.forum_tg pisze:jak można sprawdzić czy pakiet GB został przyznany?
w tym miesiącu na jednym z numerów sms nie doszedł, a nie wiem ile było GB wcześniej.
2. W ramach Promocji nowy Abonent, który w okresie trwania Promocji aktywuje starter w sieci Orange, przeniesie numer z innej sieci lub przejdzie z innej oferty Orange lub nju do oferty Orange na kartę, doładuje się za min. 5 zł dowolnym sposobem doładowania oraz wyśle SMS o treści 300GB na 811 (koszt 0zł) otrzyma za darmo Bonus w postaci 300 GB...
Użycie czasownika łączy się jest niewłaściwe, bo GB nie łączą się na jednym koncie.
zaczekaj do jutra, ja mam jeszcze inaczej
Ta paczka 25 GB nie przedłuża połączeń wychodzących, ale nawet przy zablokowanych połączeniach wychodzących internet będzie działał zgodnie z datą jego ważności.