Użytkownik
kazik20
https://dokumenty.orange.pl/bw/20155/0/57102/c56e0703-24db-4684-ad6b-cad837e72283
W sytuacji, gdy Abonent ma włączoną usługę „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” w dowolnej wersji i zleci włączenie Promocji, pozostałe dni ważności oraz gigabajty z usługi „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” zostaną przeniesione na nową usługę a obecna zostanie wyłączona.
13. Jeśli Klient posiada bonusowe gigabajty z usługi „Internet za darmo” lub z bonusu na start po aktywacji startera, to będą one wykorzystywane przed pakietem gigabajtów z Promocji.
Od dawna wiadomo, że orangowe bonusy okolicznościowe gryza się ze stałymi promocjami, więc pretensje do Kazika, że dał tylko linka zamiast pogłębionej analizy regulaminu są jakby z kapelusza ...
No tak, ale ja włączyłem promocję a mam dalej możliwość wyboru zakupu bez MMS jak i z MMS, więc tracą tylko zbieracze, bo niedzielni jednorazowcy nadal mogą zakupić miesiąc po niższej cenie 25zł. Nie ma już kiwania klienta jak kiedyś przez Orange takimi promkami.Karlos20 pisze: ↑26 lis 2021, 15:19Ważna uwaga dla posiadaczy no-limitów bez MMSów w wersji cyklicznej - NIE WŁĄCZAJCIE PROMOCJI!W sytuacji, gdy Abonent ma włączoną usługę „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” w dowolnej wersji i zleci włączenie Promocji, pozostałe dni ważności oraz gigabajty z usługi „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” zostaną przeniesione na nową usługę a obecna zostanie wyłączona.
To skąd się dowiedziałaśbiala1991 pisze:Mój pakiet na lato wygasł właśnie na początku grudnia a teraz okazuje się, że była możliwość darmowego przedłużenia o miesiąc, niestety na Telepolis nie dowiesz się o takich okazjach
A co jeśli dopiero zamierzam aktywować po raz pierwszy starą wersji NL+1GB więcej? Czy aktywacja wcześniej tej wersji darmowej na 7 dni może mi to później uniemożliwić? Pytam, bo mam główną kartę na której zamierzam korzystać ze starej wersji NL + 1 GB więcej i w ogóle nie zamierzałem na niej aktywować tych darmowych 7 GB, ale dziś po aktywacji tych darmowych 7 GB na dwóch innych dodatkowych kartach okazało się, że pakiet w jakiś dziwny sposób został też aktywowany na tej karcie głównej. Sytuacja dziwna, bo w historii wysłanych smsów na tej głównej karcie nie ma smsa wysłanego pod numer 48364, a na kartach dodatkowych takie smsy widnieją.