Dział stworzony z myślą o użytkownikach, którzy poszukują odpowiednich rozwiązań lub sami chcą się podzielić opinią o różnych aplikacjach.
Regulamin forum: W tytule nowego postu proszę podać system, dla którego ma być dana aplikacja oraz przeznaczenie w trzech krótkich słowach np. Android [ SPORT/SIŁOWNIA/POMIAR]. Zasada obowiązuje do każdej dziedziny, niezależnie od przeznaczenia aplikacji oraz tego czy jej potrzebujemy czy też polecamy.
Witam. Piszę w sprawie pytania. Otóż skłaniam się do kupna samsunga i5800 ale martwi mnie fakt że nie posiada on standardowej rozdzielczości. Czy aplikacje z Marketu będzie można jakoś dostosować do rozdzielczości w i5800 np. czy da się z większej takiej jak byla w i5700 zrobić rozdzielczość mniejszą dla i5800??
Urok androida - tona zróżnicowanych urządzeń każde o innych bebechach i rozdzielczości
Na szczęście spora część appsów jest napisana tak że się dostosowuje do rozdzielczości - pozostaje ci jedynie ściągać i próbować, wiele to nie kosztuje. Zwłaszcza że nawet z płatnych appsów można zrezygnować bodajże w ciągu 24h i wtedy zwracają kasę.
OO to miło. Wielkie dzięki za szybką odpowiedź;) I tak dla pewności się zapytam. Rozdzielczość 240 x 320 ( taka jest w i5500) też nie powinna sprawiać kłopotów
Ja przez pewien czas używałem Wildfire który miał właśnie QVGA - aplikacje w większości (wszystkie te które miałem zainstalowane) działały bez problemu. Może być problem z grami 3D - ja ich nie miałem na Wildfire z racji tego ze ten model akurat nie bardzo radzi sobie z 3D więc nawet nie próbowałem instalować