Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Potwierdzam
U mnie też od około g.17.30 nie działa internet na dwóch kartach SIM Orange - czasami nie działają nawet połączenia wychodzące...
Dwa dni temu awaria T-Mobile teraz Orange, ... ale raczej bez związku ze szczytem NATO .
Na głównej stronie Telepolis to nadal cisza...
Będzin (woj śląskie) nie działa internet w telefonie. :-/ dwie godziny wcześniej doładowywałem konto za 50 zł i co chwilę komunikat ,że błędny kod. Złapało za jakimś 7-ym razem. Nawet już myślałem ,że sprzedawca na allegro mnie wykręcił i podał lipny kod.
PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.
przeciez kabel tez mogli przeciac
:-p
ps. Maniac, nie moge priv wyslac, ale jest ok.
musi byc 1 ramu, karty czuwaja razem, ale gadasz z jednej. Czyli standard.
Cichy mikrofon (dyktafon)
baterie niedostepne.
ekran Extra.
ponad 100 app nic nie tnie, jedynie co miesiac restarcik.
Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis
Kraków: zasięg na iPhone tylko jedna kropka. Co ciekawe, nazwa operatora zmienia się. Raz wyświetla się Orange a chwilami PL-CENTERTEL.
Oczywiście nie zestawiają się połączenia, nie wychodzą sms-y i nie ma transmisji danych.
Ostatnio zmieniony 07 lip 2016, 20:43 przez rk_KRK, łącznie zmieniany 1 raz.
We Wrocławiu przed chwilą zestawiło mi się połączenie w 3G. W trakcie rozmowy spadło do 2G i pojawił się PL-CENTERTELDCS A żeby było ciekawiej, wg Field Testu telefon siedzi w U2100.