• Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #651145  autor: radar77
 30 lip 2013, 10:45
W dniu dzisiejszym w centrum Łodzi są problemy z połączeniami. Albo zanika głos jednego rozmówcy, albo połączenia są zrywane. czy też tak macie ? BOK twierdzi, że niedaleko jest modernizacja.

--
pozdrawiam
radar77
 #651775  autor: manyaky
 01 sie 2013, 20:30
radar77 pisze:BOK twierdzi, że niedaleko jest modernizacja.
Standard, ale niewiele wskórasz. Poproś o dokładne dane modernizowanej stacji oraz termin ukończenia prac.

#651876  autor: kowcio
 02 sie 2013, 10:26
U mnie też potrafi rozłączyć rozmowę. Po prostu zrywa rozmowę i trzeba od nowa się łączyć. Trochę wkurza to czasami. Raz problem jest, raz nie, a tu chyba wszystko zmodernizowane jest... Problem występuje w 2G, bo mi telefon automatycznie po inicjacji połączenia zrzuca do 2G, a moja rozmówczyni z którą największe problemy notuję ma telefon 2G.

#651883  autor: nemo2009
 02 sie 2013, 10:55
W dniu dzisiejszym w centrum Łodzi są problemy z połączeniami
W kujawsko-pomrskim też nie można nawiązać połączeń z abonentami Plusa,więc problem nie jest lokalny.

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą,najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a póżniej pokona doświadczeniem"