• Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

Opłaca sie kupic N9?

Nie
Brak głosów
0%
Tak
Brak głosów
0%
Nie polecam
1
100%
 #607740  autor: KokonoVy
 14 sty 2013, 16:21
Witam
Zakupilem Telefon N9 (nie nokia) i wszystko ok jednak gdy wloze karte sim nie wykrywa jej.
Tzn gdy chce do kogos zadzwonic-wybieram numer i wyskakuje taki komunikat-Emergency number only-to nie wina Karty bo zmienialem 3 razy i nic.Nie ma blokady Sim.Prosze o pomoc

#607741  autor: Kryniczanin
 14 sty 2013, 16:24
KokonoVy, Pójdź do T-Mobile w salonach u dealerów rozdają darmowe startery weź go i sprawdź. Jak nic z tego to uwalony tel.

#607752  autor: user_delete34
 14 sty 2013, 16:58
Kryniczanin pisze:Jak nic z tego to uwalony tel.
Nie, tu co innego.
KokonoVy, jak kupujesz chińszczyznę to się nie dziw! Zrobiłeś wielki błąd i teraz masz taki problem. Chińska wersja softu ma pokazać coś na ekranie, żeby urządzenie udawało coś działającego OK. Coś nie działa? A co to kogo? Masz tam coś napisane o jakiejś gwarancji czy coś? Nie. To ma być tylko lewy do sprzedania tym, którzy patrzą na "okazje" bez opamiętania. :) Możesz go sobie użyć jako podpórki itp.
Nic nie zrobisz, to przecież nie ma żadnego normalnego softu. Jeżeli tam coś takiego jest, to zmień ustawienia sieci na WCDMA potem z powrotem na GSM i może coś się zmieni... tylko ja jeszcze takiego typu chińczyka z 3G nie widziałem. Loguje się to chociaż do sieci? Wskazuje coś? Odebrać możesz?
Ankieta myląca, zaznacz w niej wyraźnie, że chodzi o nic nie wartą podróbkę.

#607996  autor: KokonoVy
 15 sty 2013, 18:30
Nie, tu co innego.
KokonoVy, jak kupujesz chińszczyznę to się nie dziw! Zrobiłeś wielki błąd i teraz masz taki problem. Chińska wersja softu ma pokazać coś na ekranie, żeby urządzenie udawało coś działającego OK. Coś nie działa? A co to kogo? Masz tam coś napisane o jakiejś gwarancji czy coś? Nie. To ma być tylko lewy do sprzedania tym, którzy patrzą na "okazje" bez opamiętania. :) Możesz go sobie użyć jako podpórki itp.
Nic nie zrobisz, to przecież nie ma żadnego normalnego softu. Jeżeli tam coś takiego jest, to zmień ustawienia sieci na WCDMA potem z powrotem na GSM i może coś się zmieni... tylko ja jeszcze takiego typu chińczyka z 3G nie widziałem. Loguje się to chociaż do sieci? Wskazuje coś? Odebrać możesz?
Ankieta myląca, zaznacz w niej wyraźnie, że chodzi o nic nie wartą podróbkę.
Nie przychodza wiadomosci itp z innych telefonow. I nie ma tak zadnych powyzej wymienionych opcij

#608009  autor: user_delete34
 15 sty 2013, 19:14
Spróbuj się skontaktować ze sprzedawcą odnośnie wady towaru i wymiany na sprawny, jeśli masz jakąś gwarancję rozruchową.
Jak dla mnie to utopiłeś te pieniądze, nie sądzę, żeby udało się cokolwiek odebrać.