Witam! Mam problem z moim Galaxy SII. Wszystko działało w nim bez zarzutów a mam go już jakieś 8-9 miesięcy, ale od wczoraj cały czas wyskakuje mi, że tylko połączenia alarmowe. Kiedy go wyłączę i przetrę kartę to znowu na chwile zaczyna działać jak należy, a potem problem się powtarza. Jak mniemam jest to problem z kartą? Jest ona już dość stara bo ma już z 6 lat. Wyczytałam że wymiana karty sim w Play jest darmowa? Więc wystarczy, że pójdę do jakiegoś salonu i od ręki mi ją wymienią jak tylko powiem, że mi się wydaje, że nie styka? Wiem, że może głupie moje pytania i wątpliwości, ale ja kompletnie się w tym nie orientuję. A może problem, że mam tylko połączenia alarmowe leży gdzieś indziej ? Z góry dzięki za odp.
- Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
W Play wymiana karta SIM jest darmowa. Trwa tylko chwilę. Właściciel karty SIM powinien mieć ze sobą dowód. Należy pamiętać aby przekopiować kontakty ze starej karty SIM bo stara jest "zabijana". Powiedz że życzysz sobie aby wymienili Ci kartę SIM i tyle. Zaznaczą w formularzu coś w rodzaju wymiana karty SIM na życzenie klienta.