• Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #595180  autor: ~Jo
 14 lis 2012, 08:01
Dzisiaj tj. 14.11.2012 o godz 8:00 nie mogę wyświetlić nawet strony startowej Play. Czy inni też mają taki sam problem. Awaria ?

nie jestem fan-boyem żadnej sieci wszystkie łupią nas na swój sposób, rzecz w tym żebyśmy jak najmniej im na to pozwolili - jako klienci :)

#595185  autor: Precelos
 14 lis 2012, 08:52
strona www.play.pl funkcjonuje normalnie

Obrazek

#595197  autor: pakierhakierxd
 14 lis 2012, 10:18
Mi też działa wszystko ok :),spróbuj wyczyścić dane przeglądarki i potem otwórz ponownie stronę :D

Pozdrawiam :)

#595202  autor: ~Jo
 14 lis 2012, 10:51
Na Firefoxie coś nie halo było, na google chrome otwierało sie normalnie, przed paroma minutami zaczęła się też otwierać na Firefoxie - może coś grzebali w mozilli ? Nie ważne... Ważne że działa już - a nic nie czyściłem... Pozdrawiam.

nie jestem fan-boyem żadnej sieci wszystkie łupią nas na swój sposób, rzecz w tym żebyśmy jak najmniej im na to pozwolili - jako klienci :)

#596627  autor: fortel
 21 lis 2012, 18:28
Od kilku dni próbuję na stronie Play: Przedłużam Umowę > Stan Darmowy 49 zł. >...i nie ma takiej opcji.Najpierw nie można było znaleźć telefonów a obecnie nie ma takiej oferty ! Co się dzieje z tą stroną, czy Play jeszcze nad czymś panuje bo widzę totalną dengrengoladę...i na dodatek ich forum nie działa,ech :twisted:

#596630  autor: pakierhakierxd
 21 lis 2012, 18:39
Forum nie działa bo zmieniają serwer ;-)

Pozdrawiam :)

#596631  autor: PalonyLolek
 21 lis 2012, 18:46
fortel pisze:Co się dzieje z tą stroną
Wprowadzili "Ofertę świąteczną" na szybko o teraz problem pojawia się z niektórymi komponentami na stronie. O takim problemie zostało wysłane zgłoszenie, pora na ruch kogoś kto w tej stronce grzebie.

#601917  autor: Pajuch
 17 gru 2012, 23:33
pakierhakierxd pisze:Forum nie działa bo zmieniają serwer ;-)
Faktycznie zmienili ;) Jak to mówia z papucia na lac 'dediserv.eu'

Co do samych przenosin takie forum mozna postawic w 15 min wraz z aktualizacja systemu i konfiguracja :-D inna sprawa to delegacja dns, ktora moze potrwac.

Jak patrze strone www PLAYA przeniesli do atmana jak ich wysmialem, ze inwestuja w zachodnie firmy i to kiepskie ;d gdyż ja człek niskiej klasy społecznej mialem lepszy serwer niz te padlo co stalo w Niemczech ;d