• Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #587161  autor: WitekT
 08 paź 2012, 11:10
Informację o "no service" otrzymałem przed chwilą od jednego z czytelników. Podobnoi jest tak od 3 godzin.

Czy ktoś jest to w stanie potwierdzić?

#587169  autor: Sig
 08 paź 2012, 11:40
Trzymałem sówj numer w trybie offline, teraz go załączyłem i łapie zasięg bez problemu (Pomorze). Mogę też odbierać i dzwonić. Numer do mBank Mobile przeniesiony z Simplusa.

[ Dodano: 2012-10-08, 11:42 ]
Ale coś mogło być na rzeczy, bo na telefonie którego rzadko używam - Lycamobile a więc też wirtualny Plusa, miałem komunikat coś tam coś tam SIM. Dlaczego coś tam coś tam? Bo był wygaszony, a jak go wziałem do ręki i podświetliłem - zniknął, ale chodziło chyba o logowanie do sieci. Telefon to stareńka Nokia 6020, a numer raz na ruski rok używany (z puli Lycamobile). Może został po wczesniejszym problemie? Teraz wszystko działa, a ja może miałem zwidy :-D.

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.

#587186  autor: ezaq
 08 paź 2012, 12:40
Moja karta mBanku loguje się do sieci bez problemu. Choć ostatnio często miałem informacje "Nieudana rejestracja karty SIM" lub "Nieważna karta SIM". Okazało się jednak, że to wina telefonu.

#587204  autor: WitekT
 08 paź 2012, 13:40
Już wiem o co chodzi - mBank nie loguje się w Białymstoku. Tak samo jak większość kart Plusa. Temat zamykam. :-)