• Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #574272  autor: mhru
 11 sie 2012, 13:09
No Cześć. Mam pewien problem. Jestem z Chrzanowa i z czwartku na piątek (od godziny 21) nie było w ogóle zasięgu z heyah i t-mobile. Nikt nie miał w okolicy. W piątek rano już było. Teraz chcę wykupić pakiet na rozmowy w heyah za 9zł i się NIE DA. Pisze mi, że "problemy techniczne z serwerem. Przepraszamy" lub " limit zmian w bieżącym cyklu został wykorzystany". Co zrobić ?

możemy spaść do piekła, aby zaraz dotknąć nieba.

#574276  autor: DanielR
 11 sie 2012, 13:18
mhru pisze:Co zrobić ?
Odczekać "chwilę" i za czas jakiś ponowić próbę aktywacji? :wink:

#574277  autor: mhru
 11 sie 2012, 13:19
DanielR pisze:
mhru pisze:Co zrobić ?
Odczekać "chwilę" i za czas jakiś ponowić próbę aktywacji? :wink:
wczoraj próbował chłopak cały dzień, a ja dzisiaj od 9 rano -.-

#574282  autor: DanielR
 11 sie 2012, 14:12
Nie będę chyba zbyt odkrywczy, gdy zaproponuję sklecenie maila na [email protected], w treści opisz problem.

#574302  autor: mhru
 11 sie 2012, 15:54
DanielR pisze:Nie będę chyba zbyt odkrywczy, gdy zaproponuję sklecenie maila na [email protected], w treści opisz problem.
próbowałam, czekam na odezw jakikolwiek.

#574483  autor: teleman29
 12 sie 2012, 15:25
w heyah przez pewien czas nie dzialalo tez Iboa, dzis, po wprowadzeniu oplaty 4 groszy za sprawdzenie stanu konta, jak sie zalogujesz do iboa pokazuje.... KRESKE
a co do uruchamiania pakietow, to kiedys przez pol dnia probowalem uruchomic 1000 smsow. on line potwierdzalo i,,,, zapominalo. udalo sie przez kod USSD, i to po ktorejs probie z kolei. musisz probowac do skutku. niestety, tak dziala heyah