• Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #747528  autor: MikiCore
 09 wrz 2014, 15:50
Witam. Dość dawno temu na ziemie upadła mi Xperia J, z ekranu zrobiła się pajęczyna, telefon poszedł na emeryturę. Ostatnio jednak zacząłem myśleć o jego naprawie (nowy sprzęt okazał się szmelcem). Na allegro jest wiele aukcji oferujących wymianę digitizera i ekranu/"Profesjonalną wymianę ekranu dotykowego na ORYGINALNY w telefonie". Proszę sobie wklepać i wyszukać, ponieważ nie chce być osądzony o robienie komuś reklamy. :) I teraz następuje pytanie: czy opłaca się płacić tym ludziom po ~100zł za tą robotę? Nie dostanę chińskiego ekranu który mi padnie bądź będzie ledwo działał? Niby dają gwarancję na x-miesięcy. Nie wiem co o tym myśleć, jestem skłonny iść na taki deal, jednak lepiej zapytać kogoś kto się zna. :) Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.

#747591  autor: Budrys
 09 wrz 2014, 20:02
W telefonie mojej córki ( xperia J ) wymieniono w serwisie ekran z dotykiem za 200 zł.
Telefon był ubezpieczony.

#747862  autor: Precelos
 10 wrz 2014, 20:57
dawaja hq, ekrnay zawyczaj dobrze dzialaja, wymienilem tego dosc duzo i generalnie nie bylo problemow
cale sety sa duzo drozsze ok 200 zl uzywany set, nowe sa nieoplacalne zawyczaj

Obrazek