• Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #719110  autor: guregori
 21 maja 2014, 14:37
Nie mogę autoryzować przelewu, bo wiadomość z kodem autoryzacyjnym nie dochodzi do mnie, potem 2 razy wysłałem do samego siebie pustą wiadomość i niby poprawnie wysłana, a jakoś nie może dojść :| . Wykonałem krótkie połączenie na inny numer i doszło bez problemu. Taryfę mam Play na Kartę 1 zł MNP. Lokalizacja: okolice Koszalina. Też tak macie?
Ostatnio zmieniony 27 maja 2014, 14:22 przez guregori, łącznie zmieniany 2 razy.

#719131  autor: KC-KARLOS
 21 maja 2014, 16:01
guregori, kiedy aktywowałeś starter po przeniesieniu numeru? I z jakiej sieci się przeniosłeś?

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#719135  autor: guregori
 21 maja 2014, 16:13
Pierwsze wiadomości wysłałem dopiero dzisiaj i tak samo pierwsze połączenia wykonałem dopiero dzisiaj. Numer do poniedziałku był w T-Mobile.

#719156  autor: KC-KARLOS
 21 maja 2014, 17:22
guregori, cierpliwości, po kilku dniach wszystko się unormuje :)

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#720262  autor: guregori
 27 maja 2014, 13:14
Ile, k***a, mam czekać. Wczorajszej nocy, ok. 23:00 doszły do mnie w końcu jakieś smsy oraz mi samemu również się udało do samego siebie wysłać smsa i myślałem, że w końcu to naprawili, ale dzisiaj znowu nie da się do mnie dodzwonić, ani nie mogę odbierać smsów. Dochodzą do mnie jedynie smsy klasy 0, czyli mogę bez problemu sprawdzać stan konta i korzystać z menu *101# i przychodzą powiadomienia, że mogę już zadzwonić do osoby, która przed chwilą była zajęta.