Dzieki za odpowiedz, wyglada na to z problem dotyczy tylko mnie a na dodatek jest nazbyt skomplikowany do rozwiazania.
W odpowiedzi na zgloszenie awarii uslyszalem ze mam sobie przeskanowac komputer bo powodem moze byc wirus. A konsultantka jak jej wytlumaczylem ze sprawdzalem na telefonie to przelaczyla mnie do innej osoby. Owa inna osoba uparcie twierdzila ze nie mam ani bajta na koncie mimo ze mam kilka gigabajtow. Skonsultowala sie ona rzekomo z technikiem ktory stwierdzil ze telefon, ktorego rowniez testowalem z karta orange, ma za malo pamieci by otwierac cokolwiek w necie... Szopka. Znow zgloszenie poszlo do dzialu technicznego i kolejne 2 dni oczekiwania.
Wiec jestem w punkcie wyjscia. Nie zrzucili problemu na networks. Strony sie nie otwieraja. Modem lub komorka laczy sie z netem ale nie otwiera stron. Nawet w billingu nie ma tych pojedynczych bajtow, ktore ida jako wychodzace (przychodzacych w aplikacji modemu brak). Czyzby to spryty sposob byl na zablokowanie uzytkownika ktory wykorzystuje pakiet bardziej niz zakladali to pomyslodawcy promocji? (z 200MB na dobe).
[ Dodano: 2013-08-03, 17:14 ]
Problem rozwiazany dzieki [URL=
http://blog.dexterxx.pl/2012/12/19/jak- ... w-premium/]PORADZIE[/URL
Uwazam ze w systemie online "Blokada dostępu do serwisów premium" powinna nazywac sie "Blokada dostępu do internetu".