Co to jest ZM? Wcześniej nigdy nie było problemów z naliczaniem darmowych minut przy połączeniu z tego numeru na mój numer.
Wysłałem wczoraj zgłoszenie i jest już odpowiedź:
odpowiadając na pytanie dotyczące połączenia głosowego z numerem 605xxxxxx,uprzejmie informuję, że takie połączenie nie zostało zarejestrowane przez system. Stąd też nie zostały naliczone darmowe minuty na Pana konto.
Usunąłem numer z cytatu. Połączenie było, oba telefony w czasie połączenia były w tym samym pomieszczeniu, byłem trzeźwy - aby nie było wątpliwości, a jednak w systemie Play nie odnotowano połączenia. Faktycznie w spisie połączenie nie figuruje, ale takie połączenie było! System Plus naliczył za przeprowadzoną rozmowę.
Dziś raz jeszcze spróbowałem, połączenie nieco ponad 2 min. ten sam numer wychodzący. Minutę naliczono, połączenie było.
Co dziwne, wczoraj 1,5 godz. po tej rozmowie której niby nie było został wysłany SMS z Plus na inny numer Play nie został dostarczony. Wybierając w telefonie z którego wysłano SMS opcję "Zobacz szczegóły wiadomości" czytam:
Wysłano: 13:28 29 cze
Do: ......
Status: Nie dostarczono
Odebrano: 13:28 29 cze