• Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#630205  autor: bolek2004
 30 kwie 2013, 15:06
Edmund Szkoda mi na nich czasu, wolałbym żeby jednak zrobili to tak jak było przed awarią, bo na dzień dzisiejszy jest dalej źle, ale trudno, jeszcze tylko 3 dni mi zostało z nimi, 30 dni to może nie dużo ale już sobie zdanie o internecie mobilnym Orange wyrobiłem, i raczej będę go unikał i nie polecał nikomu. Tak jak od dawna nie polecam do dzwonienia.

#630519  autor: Orange Ekspert
 02 maja 2013, 14:19
Potwierdzamy wystąpienie utrudnień z siecią na terenie wschodniej Polski, które aktualnie nie powinny już występować. W przypadku zaobserwowania dalszych niedogodności prosimy o zgłoszenie problemu przez: http://zasieg-orange.wp.pl/ opcja dostępna po zalogowaniu.
Przepraszamy za powstałe niedogodności.

#630792  autor: MaciejM
 03 maja 2013, 21:10
bolek2004 pisze:Edmund Szkoda mi na nich czasu, wolałbym żeby jednak zrobili to tak jak było przed awarią, bo na dzień dzisiejszy jest dalej źle, ale trudno, jeszcze tylko 3 dni mi zostało z nimi, 30 dni to może nie dużo ale już sobie zdanie o internecie mobilnym Orange wyrobiłem, i raczej będę go unikał i nie polecał nikomu. Tak jak od dawna nie polecam do dzwonienia.
Na internet mobilny od Orange jeżeli chodzi o prędkości, złego słowa powiedzieć nie mogę. Tylko jakoś mi się nie widzi podpisywanie umowy na co najmniej rok by pozbyć się tej durnej kompresji obrazków. Jeden mądry konsultant napisał mi nawet, że można pozbyć się kompresji obrazków na tablecie korzystając z internetu Orange. Wystarczy wcisnąć CTRL+F5 na tablecie.... :smt005

Na dzień dzisiejszy nie zamierzam korzystać z ich usług, uważam też, że w przyszłości również się to nie zmieni.

Co do awarii, no cóż każdemu się zdarzają. Czasem nawet z przyczyn nie zależnych od operatora, tak jak to było w październiku 2012 gdy padł Plus na Północnym-wschodzie.

#630793  autor: pakierhakierxd
 03 maja 2013, 21:13
Jakoś od networks strasznie dużo awarii ma Orange,T-Mobile też nie zamierzam korzystać z ich usług ale jeśli chodzi o główny nr do połączeń ;-),do netu niech będzie :D,konsultant idiota ci się trafił :P

Pozdrawiam :)

#631641  autor: orson_dzi
 07 maja 2013, 22:43
pakierhakierxd pisze:,konsultant idiota ci się trafił :P
Ale poważnie gdzieś ktoś musi mieć napisane tą kombinację, bo co jakiś czas na to trafiam ;) .

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)