bolek2004 pisze:Edmund Szkoda mi na nich czasu, wolałbym żeby jednak zrobili to tak jak było przed awarią, bo na dzień dzisiejszy jest dalej źle, ale trudno, jeszcze tylko 3 dni mi zostało z nimi, 30 dni to może nie dużo ale już sobie zdanie o internecie mobilnym Orange wyrobiłem, i raczej będę go unikał i nie polecał nikomu. Tak jak od dawna nie polecam do dzwonienia.
Na internet mobilny od Orange jeżeli chodzi o prędkości, złego słowa powiedzieć nie mogę. Tylko jakoś mi się nie widzi podpisywanie umowy na co najmniej rok by pozbyć się tej durnej kompresji obrazków. Jeden mądry konsultant napisał mi nawet, że można pozbyć się kompresji obrazków na tablecie korzystając z internetu Orange. Wystarczy wcisnąć CTRL+F5 na tablecie....
Na dzień dzisiejszy nie zamierzam korzystać z ich usług, uważam też, że w przyszłości również się to nie zmieni.
Co do awarii, no cóż każdemu się zdarzają. Czasem nawet z przyczyn nie zależnych od operatora, tak jak to było w październiku 2012 gdy padł Plus na Północnym-wschodzie.