Ja tutaj napisze odnośnie tego networks. U mnie z Orange też jakieś cyrki dzieją się. Dzowniłem do Orange mowili, ze to za sprawą networks i prace potrwaja do kwietnia. Ale któregoś razu z kolegą rozmawiałem i on mówi, że ma t-mobile i tam dostał smsa najpierw, że prace nad networks rozpoczęto i mogą być problemy a później smsa że prace zostały zakończone. To ja nie wiem jak ta networks dziala skoro w t-mobile zakonczono prace a w Orange mowioni mi ze jeszcze trwaja i do kwietnia to potrwaja.
Mam kolege co pracuje w komisie i mowi, ze czesto tutaj ludzie przychodzą z problemem, że z głośnikiem niby mają problemy - a on od razu na wejściu pytanie W Orange numer? I odpowiedź twierdząca. U mnie też zdarza się większe lub mniejsze burczenie w słuchawce podczas rozmów, a nawet przerywanie rozmów (rzadko).
Plusa mało kogo znam co używa, ale jeden z moich bardzo dobrych kolegów tego używa i systematycznie komunikat jak do niego dzwonię - abonent niedostępny czy poza zasięgiem sieci, dopiero jak ponowie połączenie to za 2 razem udaje się zadzwonić.
Tam za bardzo nie znam sie, ale używam już kilkanaście lat komórek to i niektóre nadajniki mają z kilkanaście lat jak nie więcej - są już stare i przydałyby się nowe czy jakieś odnowienia ich.