Witam, ostatnio mam taki problem - powiedzmy, że jestem osobą X i piszę do osoby Y smsa. W mieszkaniu osoby Y cały czas jest zasięg (słabszy, koło 2 kresek na 4), lecz SMSy w tym mieszkaniu dochodzą z opóźnieniem albo w ogóle, najczęściej jest tak, że jeśli zadzwonię do tej osoby dopiero wtedy sieć przypomina sobie, że wysłałem do niej smsa. Poza tym mieszkaniem jest normalnie, smsy dochodzą bez opóźnienia. Dodam, że ta osoba ma kartę z sieci Plus a dzieje się tak pisząc do niej z każdej sieci.
- Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Może mieszka w bloku, i sygnał zagłuszają inni lokatorzy - sąsiedzi?
Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis
Też mi się tak wydaje. Ja ostatnio kupiłem na próbę simplusa. Wcześniej używałem Lycamobile na Aero2 i działał bardzo dobrze. Teraz Plus na aero2 wariuje. Często jestem poza zasięgiem chociaż telefon pokazuje full zasięg. Sms dochodzą z opóźnieniem chociaż zasięg mam bardzo dobry. Wystarczy, że telefon przełączę na GSM i po problemie.mkkot pisze:To wygląda na problem z aero2?