• Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #590490  autor: Pijo
 23 paź 2012, 17:51
Jest problem. Od kilkunastu dni co jakiś czas podczas niektórych połączeń w kierunku Play(roaming Orange) - Play (roaming Orange) słyszę samego siebie w głośniku. Druga osoba mnie słyszy, ja jej nie tylko siebie. Teren: Białystok i okolice. Drugiej osobie również się zdarza słyszenie samej siebie, gdy do dzwoni do mnie. Po rozłaczeniu i ponownym połączeni jest już wszystko okey. Obie słuchawki zalogowane do networksowych gsmowych stacji.

Czy ktoś zauważył podobne problemy z działaniem połączeń?

[ Dodano: 2012-10-27, 15:42 ]
Ciąg dalszy.

A dziś na 4 połączenia wychodzące do jednego numeru raz słyszałem siebie, trzy kolejne połączenia osoba odbierająca słyszała samą siebie. Po rozłączeniu i ponownym połączeniu wszystko było już okey.

I podobnie jak osoba dzwoniła do mnie raz ja słyszałem siebie. Przy innym późniejszym połączeniu osoba dzwoniąca słyszała siebie.

Nikt nie doświadczył ostatnio czegoś takiego?

#592259  autor: sindikat
 31 paź 2012, 14:00
Ja doświadczyłem wykonując połączenia z Orange do....sam nawet nie wiem jakie to sieci były. Nawet wczoraj tak miałem.

#592262  autor: Andrzej24
 31 paź 2012, 14:29
Ja tak czasem miałem będąc w Orange więc obstawiam na problemy po stronie tej sieci

#592263  autor: oem82
 31 paź 2012, 14:30
Ja tak mam w Play gdy dzwonię w zasięgu 3G do innych osób będących w 3g nie ma znaczenia czy Play, Orange, T-Mobile

#592330  autor: darewski
 31 paź 2012, 21:14
Ja miałem to samo tylko 24 , 25 października. Mieszkam na Lubelszczyźnie.

Jurij