• Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

Dla utrzymania porządku i przejrzystości w temat, prosimy trzymanie sie zasad.

1. Zanim założysz nowy temat sprawdz czy przed chwilą, ktoś już o tym nie pisał. Wtedy lepiej dołączyć się do danego wątku, dając informacje o dalszej awarii lub jej zakończeniu.

2. Zakladając temat oznaczaj na początku kogo dotyczy problem,
np. [Orange] , [Plus], [Era], [Play], [TP] a następnie dokladnie określ problem.
Przykłady:
[Orange] Problem z doładowaniem konta prepaid.
[Plus] Awaria platformy Simplusa
[Era] Nie można zalogować sie do sieci
[Play] Nie działa Play24
 #586380  autor: Realm
 04 paź 2012, 09:35
Witam. Dostaję od Play z nr 100 smsy poganiające mnie, abym doładował konto. Ich treść brzmi:
Stan twojego konta wynosi 0.33zł. Doładuj konto, aby w pełni korzystać z najlepszej oferty mix
Dziękujemy za doładowanie! Stan konta 0.33zł. Konto ważne do 3/10/2012. Więcej informacji na 24.play.pl
Dziękują mi, a nie doładowywałem konta. A problem generalnie tkwi w liczbie tych smsów i porze o jakiej przychodzą. Dzisiejszej nocy dostałem ich 30 (naprzemiennie), między godziną 1, a 5 w nocy. I to już nie pierwszy raz. Dzwoniłem kiedyś do BOK i odwołali mi smsy promocyjne, gdyż tylko to mogą zrobić.
Czy można z tym coś zrobić? Można na podstawie tego wypowiedzieć umowę? Ku**a mać ja chcę spać o_o