Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Miał już ktoś z was tak ,że nie dochodziły wam smsy? Kiedyś przez cały dzień pisałem do kumpla i miałem w raportach ''oczekuje'' teraz prawie po roku sytuacja się powtórzyła tylko co gorsze nie mogę smsować z moją królewną dla mnie dramat , w skrzynce znów pisze oczekuje, pewnie za dwa dni lub za tydzień zaczną spływać do niej te smsy ,które sobie teraz gdzieś ''wiszą'' w systemie.
PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.
Jak się ożenisz to będziesz z utęsknieniem na takie awarie czekał. A na razie to możesz co najwyżej zmienić kartę na kilka dni. Sprawdź czy masz poprawne centrum SMS w ustawieniach oraz czy ona nie ma zapchanej skrzynki.
B-brand - unikaj jeśli nie znasz prawdziwego producenta.
tak sprawdzałem ten numer od wysyłki sms, jest taki sam jak na stronie Orange. Przekładałem nawet kartę sim do drugiego telefonu ale bez zmian. Zaś w inne numery nie chcę się bawić chociaż mam w zapasie kilka simek z O.
ManiacGSM, sprawdź czy osoba, do której smsy nie dochodzą nie ma przypadkowo dodanego Twojego numeru do listy blokowanych (wiadomości). Ja kiedyś zupełnie przypadkowo zablokowałem pewną osobę i denerwowałem się, że mi nie odpisuje
Uśmiechnij się!
Nokia 3310 -> Sony Ericsson T630 -> LG KU800 Chocolate -> Nokia N76 - > Samsung S8500 Wave -> LG L9 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S6 EDGE 64GB
Dzięki chlopaki dziś o 20;42 wszystko się odblokowało, moja połówka dostała 16 niedoszłych sms'ów teraz już wszystko śmiga. (ja jej w samsungu nie miałem zablokowanej ,a ona zaś ma starą nokię więc nawet nie miała by jak zrobić mi na złość)