• Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #536488  autor: mrcrush
 22 lut 2012, 15:36
No to tak, opiszę o co chodzi.
Dzwonić można, SMS dochodzą, konto oczywiście doładowane, ustawienia centrum SMS są OK, także wszystko poprawnie. Sęk w tym, że od wczoraj przy próbie wysłania SMS występuje problem "Nie można wysłać wiadomości", Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem? Dodam, że wkładając drugą kartę prepaid z Heyah wszystko działa...

#536493  autor: KC-KARLOS
 22 lut 2012, 16:00
mrcrush, miałeś saldo ujemne przed doładowaniem konta? A może w czasie próby wysłania wiadomości nie miałeś wystarczających środków na koncie?

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#537367  autor: mrcrush
 26 lut 2012, 15:59
No właśnie nie ;-) Kasa na koncie jest :-) Dodam, że kupiłem starter kolejny i po kilku dnaich znowu uwalilo karte i nawet przekladajac do innego fona nie da się wysłać wiadomośći... :-(

#537378  autor: KC-KARLOS
 26 lut 2012, 16:41
mrcrush, zgłaszaj to do Działu Technicznego Heyah. Przy zerowym saldzie konta, możesz wysyłać SMSy specjalne od numeru 80xx lub darmowe SMSy do Heyah (taryfa Nowa Heyah).

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟