• Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#516573  autor: pawcio1978
 19 lis 2011, 14:45
3G zawsze miało lepszą jakość dźwięku i gorszy zasięg, w przeciwieństwie do 2G.

#516904  autor: Daisy
 20 lis 2011, 21:17
Przyznam, że rzadko zwracam uwagę na to czy mam akurat 2g czy 3g, bo nie obi mi to różnicy - tu i tu sieć działa i raczej nie zdarzyło się, żebym miała problem z dochodzeniem moich smsów z heyah...

#516992  autor: mPablo
 21 lis 2011, 11:09
Warto zgłaszać nawet takie drobne niedogodności. Po pierwsze w P4 widzą, że coś gdzieś nie hula, zgłoszenie pokazuje firmie, że nawet takie "drobne" niedogodności przeszkadzają użytkownikom (może na przyszłość przyłożą się bardziej ;-) ) a poza tym miłym gestem jest drobna rekompensata:
Play24 pisze:Uprzejmie informuję, iż dokładna analiza Pana aktywności wykazała, że ze względu na problemy po stronie sieci wiadomości w podanym przez Pana przedziale czasowym faktycznie nie zostały wysłane. Serdecznie Pana przepraszam za niedogodności.

W ramach rekompensaty podłączyłem Panu 50 SMS-ów do wszystkich sieci do wykorzystania od 1 do 31 grudnia 2011 roku.

#516993  autor: pakierhakierxd
 21 lis 2011, 11:12
Ja tam zgłaszam jak coś występuje i dzięki temu w końcu nie mam echa przy rozmowach na zasięgu playa jednak coś to dało i naprawili :)

Pozdrawiam :)