• Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#479076  autor: mydlinka
 01 cze 2011, 17:37
Jarzczur ale Ty jesteś łasy na rekompensaty! :P
ciesz się że tak szybko zwrócili

#479086  autor: mkowalski
 01 cze 2011, 18:15
Stefek pisze:Byc moze wszyscy do ktorych dzownilisice akurat byli w afganistanie?
Przecież nawet jakby byli, to nie kosztowałoby to ich ani grosza więcej. Od tego są przecież koszty połączeń odebranych w roamingu.

#479090  autor: Jarzczur
 01 cze 2011, 18:31
mydlinka pisze:Jarzczur ale Ty jesteś łasy na rekompensaty! :P
ciesz się że tak szybko zwrócili
Nie łasy, ale ważną rozmowę dla mnie wtedy miałem przeprowadzić a tu taki cyrk.
Kiedy ktoś Ci da w twarz na ulicy siedzisz i grzecznie czekasz? Czy walczysz o swoje i oddajesz z gratisem ? Tak samo jest z plusem, nawet jak by tą symboliczną złotówkę dorzucili było by dobrze, oficjalne oświadczenie wydali czy coś, a tak to sprawa tylko na forach internetowych jest.

#479096  autor: mydlinka
 01 cze 2011, 18:49
oficjalne oświadczenie wydali czy coś, a tak to sprawa tylko na forach internetowych jest.
No oczywiście byłoby miło gdyby oficjalnie przeprosili na stronie,
żeby też Ci co zarzucali czarny PR
przystopowywali na przyszłość z teoriami spiskowymi :wink:
ale wiadomo-po co rozdmuchiwać sprawę. Po cichutku... i zamiecione pod dywan.
Przyczyna: "nieprawidłowo naliczone środki". więcej się nie dowiemy.
Ja się ciesze że nie muszę łazić, pisać pism, użerać się z konsultantami
żeby wydrzeć (głupie bo głupie, ale moje) 8zł, czy czekać 30 dni na sprawiedliwość.
Jednak po tym wydarzeniu ochłodziło się nieco moje ciepłe nastawienie do plusa.

#480976  autor: dexter305
 09 cze 2011, 20:21
Ta awaria była rzeczywiście nie ciekawa, sporo ludzi a także moi znajomi stracli dość dużo pieniędzy zanim wyszło na jaw ile pobierają przez pomyłkę oczywiście... Ja jestem za rekompensatą, ponieważ całe uganianie się po salonach firmowych, pisanie podań i czekanie aż łaskawie to sprawdzą jest po prostu upierdliwe...

Najtańsze projektory multimedialne

#481109  autor: mariusz9a
 10 cze 2011, 13:19
dexter305 pisze:Ja jestem za rekompensatą
Z tego co ludzie pisali na PlusForum.pl już dawno pieniądze zostały oddane (bodajże następnego dnia).
Nikt z moich znajomych tego nie odczuł - pewnie dlatego że o 2 w nocy wszyscy śpią.

#481165  autor: jagna79
 10 cze 2011, 16:11
Zwrócone pieniądze to co innego niż rekompensata, a ona się należy ponieważ ludzie powinni dostać za dość uczynienie za wprowadzenie ich w błąd, nie którzy musieli pisać podania o zwrot tych pieniędzy co łączy się ze straconym czasem...

Tani hosting