• Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #478833  autor: Spioszek
 31 maja 2011, 11:01
Wczoraj zasiliłem w OFnK za 100zł konto zasilone dosłownie po paru sekundach, a bonusu 6GB nie ma. już mineło 20 godzin...

Jest jakaś awaria?
 #478835  autor: slawekt
 31 maja 2011, 11:14
darkangel pisze:Wczoraj zasiliłem w OFnK za 100zł konto zasilone dosłownie po paru sekundach, a bonusu 6GB nie ma. już mineło 20 godzin...
Zgodnie z regulaminem mają 24 godziny na przyznanie bonusu, także poczekaj... Przedwczoraj było OK, doładowałem też za 100 zł i bonus otrzymałem po około godzinie.

Pozdrawiam
Sławek

#478838  autor: Spioszek
 31 maja 2011, 11:27
Ja zasiliłem kilka kart, na żadnej nie dostałem bonusu mimo że jest OFnK po zmianie taryfy i dopiero potem doładowanie, zawsze nie było problemu, bonus dostawałem też tak do godzinki

#478841  autor: Nielimitowany
 31 maja 2011, 11:34
Nie dziwię się że Orange powoli wycofuje, blokuje bonusy GB, nie daje ich. Odkąd zaczęły się bonusy w OFnk, zaczęła też się swawola na Allegro i sprzedaż jakby nie mówić usługi operatora przez osoby prywatne. Możliwe też że coś się zmieni w tej ofercie i dlatego takie opóźnienia zaistniały.

#478842  autor: slawekt
 31 maja 2011, 11:37
darkangel pisze:na żadnej nie dostałem bonusu mimo że jest OFnK po zmianie taryfy i dopiero potem doładowanie, zawsze nie było problemu, bonus dostawałem też tak do godzinki
Hmm, a czy dostałeś SMS'a potwierdzającego zmianę taryfy, lub sprawdziłeś w Orange on-line? Bo może całą "operację" wykonałeś za szybko... :-(

Pozdrawiam
Sławek

#478846  autor: Spioszek
 31 maja 2011, 11:49
Sławek można przecież wpisać *124# i wtedy masz stan konta i obecna taryfa...
Mam OFnK a bonusu nie dostałem, pozatym nie chodzi o jedną karte a o pare...

#478850  autor: KamaZ
 31 maja 2011, 12:16
Nielimitowany pisze:Nie dziwię się że Orange powoli wycofuje, blokuje bonusy GB, nie daje ich. Odkąd zaczęły się bonusy w OFnk, zaczęła też się swawola na Allegro i sprzedaż jakby nie mówić usługi operatora przez osoby prywatne. Możliwe też że coś się zmieni w tej ofercie i dlatego takie opóźnienia zaistniały.
W jaki sposób według Ciebie Orange jest stratne na tym?

#478851  autor: maciek764
 31 maja 2011, 12:23
Nielimitowany pisze:Nie dziwię się że Orange powoli wycofuje, blokuje bonusy GB, nie daje ich. Odkąd zaczęły się bonusy w OFnk, zaczęła też się swawola na Allegro i sprzedaż jakby nie mówić usługi operatora przez osoby prywatne. Możliwe też że coś się zmieni w tej ofercie i dlatego takie opóźnienia zaistniały.
Orange co najwyżej może lać na to sikiem prostym. Dla nich nie ma różnicy czy doładowanie za 100zł kupi docelowy użytkownik, czy sprzedawczyk na Allegro taśmowo produkując karty 6GB za 40zł. Więc zupełnie bezsensowna jest twoja wypowiedź.

#478852  autor: slawekt
 31 maja 2011, 12:24
darkangel pisze:Sławek można przecież wpisać *124# i wtedy masz stan konta i obecna taryfa...
Wiem, lecz trzeba wpisać *124*# :-)
Jak nie dojdą bonusy za chwilę, to tylko BOK Ci pozostanie.

Pozdrawiam
Sławek

#478856  autor: Spioszek
 31 maja 2011, 12:39
slawekt pisze:
darkangel pisze:Sławek można przecież wpisać *124# i wtedy masz stan konta i obecna taryfa...
Wiem, lecz trzeba wpisać *124*# :-)
Jak nie dojdą bonusy za chwilę, to tylko BOK Ci pozostanie.
Oczywiście z * mi chodziło ;).
No poczekam jeszcze godzine jak nie to będę dzwonił.

Zgłosiłem do BOK, mineło już ponad 30 godzin i cisza...

Pani powiedziała że w ciagu 72 godzin zostanie to wyjaśnione