• Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #456704  autor: trzymiasto
 31 sty 2011, 10:11
Witam.
W dniu 26-01-2011 Play wprowadził modyfikacje graficzną do strony PLAY 24.
Nie wiem jak u was ale od tej zmiany zaczyna się mój horror. Mam ponad 10 numerów w PLAY wszystkie PRE-PAID i raz na jakiś czas zarządzam dla mojej rodzinki usługami. Niestety od 26 nie jest to możliwe przy jednym zalogowaniu.
Zakładka usługi nie odświeża się przy zmianie numeru do zarządzania. Wybierając na starcie jeden numer , ciągle wyświetlają się informacje z tego właśnie numeru. Absurdem jest , że wybierając do zarządzania konto VOICE i zmieniając na konto DATA ciągle mamy usługi związane typowo z usługami głosowymi. np. pakiety minut.
Drugą sprawą to uruchamiania usług. Usługa w trakcie uruchamianai pali mi się już od ponad 48 godzin. Na jednym koncie znika i usługa wcale się nie uruchamia.
Jak myślicie co mówią na HOT-LINE ..... oczywiście nie widzą problemu.
A ja od 3 dni nie mogę zadzwonić za 5 groszy na stacjonarne bo pakiet nie chce się uruchomić. Straciłem całą kasę bo będąc na 100 % pewnym ,że mam pakiet internet oglądałem streaming video. Pakiet zawsze uruchamiam sobie dzień wcześniej.. Zawsze się uruchamiał około północy sumując resztę z nowym pakietem.

Dajcie znać czy macie ten sam problem, przy kontach PLAY 24 z kilkoma numerami do zarządzania.

#456707  autor: kerim36
 31 sty 2011, 10:20
trzymiasto pisze:Usługa w trakcie uruchamianai pali mi się już od ponad 48 godzin
zloz reklamacje

trzymiasto pisze:A ja od 3 dni nie mogę zadzwonić za 5 groszy na stacjonarne bo pakiet nie chce się uruchomić.
j.w.

trzymiasto pisze:Straciłem całą kasę bo będąc na 100 % pewnym ,że mam pakiet internet oglądałem streaming video.
j.w.

napisz, ze zadasz rozliczenia danych i rozmow zgodnie z pakietami, ktore nie zostaly uruchomione po 24 godzinach od daty wklepania kodu/klikniecia w play24

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#456711  autor: trzymiasto
 31 sty 2011, 10:32
kerim36 pisze:zloz reklamacje
Proszę :-)))))

PLAY i reklamacje = fikcja

CO z tego , że reklamacja. Złożyłem ją na wszystkich 10 kontach i co ma status przyjęta.
Jak zadzwoniłem to powiedzieli ,że pakiet mi się nie uruchomił bo nie było środków na koncie.
No nie było bo je zjadło na płatny net, który miał być bezpłatny.

Wszystko sobie robiłem jedeego dnia a teraz mam burdel... bo niektóre konta mają pakiety , niektóre nie. A ważność jest zawsze 30 dni. Parę miesięcy mi to zajęło aby całą rodzinkę zrównać do jednego cyklu doładowań i promocji. Co z tego jak dadzą mi jakieś gratisy , jak nie da się wycenić strat moralnych i czasu , nerwów na tych sk..... Reklamacje tego typu powinny być rozpatrywane od ręki. Dlatego ciekawi mnie czy ktoś ma jeszcze problem z P24 po tej zmianie. Bo ja się logowałem z 3 kompów i z 6 różnych przeglądarek i to samo.

#456717  autor: kerim36
 31 sty 2011, 10:51
trzymiasto,

prosciej bedzie zapytac: kto nie ma problemow :) - bedzie ich o wiele mniej

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#457698  autor: Rezo
 04 lut 2011, 08:57
Możecie się zalogować na konto? Mnie po zmianie graficznej odrzuca login i hasło.

Jeśli pomogłem kliknij "pomógł" ;)
UnixStorm.org - stabilny hosting WWW

#457703  autor: tomek0701
 04 lut 2011, 09:49
Rezo pisze:Możecie się zalogować na konto? Mnie po zmianie graficznej odrzuca login i hasło.
też nie mogę sie zalogować, nawet zmiana hasła na nowe nie pomogła... zgłoszenie już leci....

#457725  autor: konradmc
 04 lut 2011, 10:35
Ten Play niech lepiej ci ludzie nic nie robią bo potrafią tylko spierd....

GA628 > M35 > Mitsubishi Trium Mars > NEC E228 > C350 > OT301 > E365 > V3 > A920 > V6 MAXX > 6100 > K800i > D880 > ME75 > K750i > Omnia > 5310 > N70 > 3650 > VE66 > Milestone > 8700 > E71 > B7350 http://www.infomoto.info Strona o telefonach Motorola

#457726  autor: Jedrker
 04 lut 2011, 10:41
Rezo pisze:Możecie się zalogować na konto? Mnie po zmianie graficznej odrzuca login i hasło.
Ja dzisiaj i wczoraj bez problemu się loguję ;)
O dziwo wszystko działa u mnie tak jak powinno :D