Wszystko, co dotyczy awarii w sieciach stacjonarnych i komórkowych.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Dla utrzymania porządku i przejrzystości w temat, prosimy trzymanie sie zasad.
1. Zanim założysz nowy temat sprawdz czy przed chwilą, ktoś już o tym nie pisał. Wtedy lepiej dołączyć się do danego wątku, dając informacje o dalszej awarii lub jej zakończeniu.
2. Zakladając temat oznaczaj na początku kogo dotyczy problem,
np. [Orange] , [Plus], [Era], [Play], [TP] a następnie dokladnie określ problem.
Przykłady:
[Orange] Problem z doładowaniem konta prepaid.
[Plus] Awaria platformy Simplusa
[Era] Nie można zalogować sie do sieci
[Play] Nie działa Play24
witam mam wielki problem:(
powiem krótko jestem w sieci PLUS do wszystkich sie dodzwaniam bez problemu tylko nie moge sie dodzwonic do kolezanki ktora takze ma w sieci PLUS nie wiem o co chodzi mimo ze mam duzo znajomych którzy takze sa w tej sieci i z nimi nie mam zadnego problemu tylko i wyłacznie z tym jednym numerem jakies cyrki sie dzieja:)
mozliwe zo to jakies przeznaczenie ale zarty zartami bardzo prosze o pomoc:) mozliwe jest cos takiego w ustawieniach?????:)
Dziekuje z góry:):)
--- na przyszlosc formuluj lepiej temat
Ostatnio zmieniony 29 gru 2010, 23:54 przez winamp88, łącznie zmieniany 1 raz.
winamp88 pisze:powiem krótko jestem w sieci PLUS do wszystkich sie dodzwaniam bez problemu tylko nie moge sie dodzwonic do kolezanki ktora takze ma w sieci PLUS nie wiem o co chodzi mimo ze mam duzo znajomych którzy takze sa w tej sieci i z nimi nie mam zadnego problemu tylko i wyłacznie z tym jednym numerem jakies cyrki sie dzieja:)
mozliwe zo to jakies przeznaczenie ale zarty zartami bardzo prosze o pomoc:) mozliwe jest cos takiego w ustawieniach?????:)
A może koleżanka po prostu dodała Cię do blacklisty i nie życzy sobie z Tobą rozmawiać ?
Są programy, które umożliwiają takie odfiltrowanie niechcianego numeru, że nie będziesz wiedział, że jesteś na blackliście - po prostu pojawi się 'błąd połączenia' albo notorycznie zajęty sygnał.... Może chociaż trochę więcej szczegółów byś podał?
- telefon jej nawala, złe ma ustawienia sieci.
- jest na granicy zasięgu tj. przebywa w miejscu gdzie są przeciążenia sieci.
- jak już wyżej kolega wspomniał, koleżanka Cię blokneła.
Powiedzmy że to pasmo, często bywa przeciążone i zasięg w pomieszczenia jest znacznie mniejszy - resztę można sobie dodać, co się dzieje, w takim przypadku.