Witam. Otóż mam problem z Samsungiem U900. Programem BitPim wgrywam wszystko zgodnie z instrukcją, czyli tworzę podfolder w Media\Games i wrzucam tam aplikację Java: pliki jar i jad. Potem rozłączam kabel od komputera, zgodnie z instrukcją klikam Update media database, Update Java DB and Create AX Dat File, wszystko ładnie pięknie, ale... telefon po tym wszystkim, choć jest wykonane poprawnie nie widzi nawet utworzonego nowego folderu, a tym bardziej znajdujących sie tam plików. Długo próbowałem, ale nie chce go za nic zobaczyć. Co mogę jeszcze zrobić? Dzięki z góry za odpowiedzi.
Dodam, że jak utworzyłem folder Gry i tam mogę wszystko pododawać i telefon to widzi. Niestety po Update media database, Update Java DB and Create AX Dat File telefon widzi dalej oba pliki jad i jar, ale niestety dana aplikacja się nie uruchamia, bo pisze, że format pliku jest nieobsługiwany...
Dodam, że jak utworzyłem folder Gry i tam mogę wszystko pododawać i telefon to widzi. Niestety po Update media database, Update Java DB and Create AX Dat File telefon widzi dalej oba pliki jad i jar, ale niestety dana aplikacja się nie uruchamia, bo pisze, że format pliku jest nieobsługiwany...