• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #294966  autor: reni
 28 paź 2008, 19:44
Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem u900 w erze, wiem że ikony w panelu dotykowym da się zmienić tzn te ktore są w prawo w lewo gorę i doł, jednak chciałabym zmienić ikonę tą środkową - na cokolwiek innego niż łączenie z internetem...
Jest to możliwe? nie znalazłam jak do tej pory informacji na ten temat ani w instrukcji ani śmigając po telefonie.
Proszę o pomoc

#294969  autor: martushka18
 28 paź 2008, 19:52
To dziwne bo ja tym środkowym klawiszem otwieram "MENU GŁOWNE" i od początku miałam tak ustawione.
Ale niestety jeśli Masz tak ustawione fabrycznie to juz tego nie zmienisz bo szukałam w ustawieniach ale rzeczywiscie mozna zmienic wszystkie cztery "lewo prawo gora dol" ale srodkowego nie da rady.:(

Życie jest piękne....

#294974  autor: kowcio
 28 paź 2008, 20:03
Jak nie korzystasz z Internetu, to wyłącz GPRS u swojego operatora, lub wykasuj dane z profilu internetowego i telefon nie będzie łączył się z Internetem, więc nie będziesz narażona na dodatkowe koszty z tym związane ;)

#294993  autor: reni
 28 paź 2008, 21:58
czasem zdarza mi się korzystać z internetu, wiec wolalabym go nie wyłączać :/ czy jak przejde sie do salonu to cos moga na to poradzić?

#294998  autor: vinc
 28 paź 2008, 22:15
W salonie nic Ci nie poradzą. Jeśli nie chcesz wyłączać transmisji danych to musisz niestety ścierpieć ten skrót do internetu.

Obrazek

#295001  autor: elrond
 28 paź 2008, 22:38
Proponuje utworzenie "fałszywego" profilu internetowego. Robiłem tak będąc w roamingu, równie dobrze i ty tak możesz. Wejdź w profile i w jedną z niezajętych pozycji powpisuj przypadkowe numery i ustaw go. Jak będziesz potrzebować internet to po prostu przełączysz na ten właściwy. To jedyne rozwiązanie jakie mi sie nasuwa. Można by też zmieniać oprogramowanie ale nie wiem na jakim etapie jest rozpracowanie U900, poza tym traci się gwarancję więc to nie jest dobre wyjście.

#321607  autor: westuaragorn
 07 mar 2009, 17:01
Witam kupiłem ostatnio soul'a (używanego) i mam pytanie co do tych klawiszy dotykowych, to jak je można zmienić i drugie trochę po za tematem czy można wymienić te blaszkę otaczająca przyciski dotykowe czy tak nie bardzo?