• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #360483  autor: szyman12
 18 wrz 2009, 23:02
Witam

Moja siostra posiada Samsunga S5230. Aby uniknąć wejścia w internet postanowiłem zrobić lipne połączenie, czyli wpisać jakieś bzdury w profilu w wybrać to połączenie domyślnym, a i tak łączy się z internetem! I tu pytanie jak zrobić, aby telefon nie łączył się z internetem (oprócz wykasowania profili)?

A druga rzecz (nie wiem czy to było na forum) jest taka, że w zarządzaniu profilami intenetowymi pojawiło się coś ciekawego, a mianowicie Era VOD. Protokuł ma słyżyć do czegoś innego niż transfer danych HTTP, a opóźnienie ma tylko 90 sekund (zamiast 300 jak w innych profilach). Czyżby Era szykowała VOD?

#360495  autor: szyman12
 18 wrz 2009, 23:58
yagi pisze:Czyzby telefon z Ery?
Yes, sir :!: ;-)

#360941  autor: PWK
 21 wrz 2009, 13:48
Połączenia z netem można zablokować w Erze poprzez iboa. Kiedyś blokowałem ojcu, bo miał telefon z dedykowanym przyciskiem i notorycznie uruchamiał internet trzymając telefon w kieszeni. Niestety w tej chwili iboa nie działa. :(