• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #350078  autor: Peet
 03 sie 2009, 12:14
Chciałem znaleźć jakieś informacje o telefonie GT-S3110 na stronie samsunga, i wygląda na to że chyba się go wstydzą. Efekt szukania na ich stronie to program do telefonu i broszurka, którą ktoś szumnie tam nazwał instrukcją obsługi. Ktoś wie czemu się tak dzieje?

http://www.samsung.com/pl/function/sear ... d=GT-S3110

#350084  autor: kowcio
 03 sie 2009, 12:26
Peet, dziwne, ze ja od razu znalazłem. Co prawda nie przez ich szukajkę, ale jednak spokojnie o tym modelu wspomnieli na swoje stronie. KLIK.

#350094  autor: Peet
 03 sie 2009, 13:07
kowcio pisze:Peet, dziwne, ze ja od razu znalazłem.[...]
Naprawdę, a ja myślę że tak Ci się tylko wydaje. :P To co znalazłeś to model S3310, a ja szukałem na ich stronie modelu S3110.

#350097  autor: kowcio
 03 sie 2009, 13:17
Peet pisze:kowcio napisał/a:
Peet, dziwne, ze ja od razu znalazłem.[...]
Naprawdę, a ja myślę że tak Ci się tylko wydaje. :P To co znalazłeś to model S3310, a ja szukałem na ich stronie modelu S3110.
Faktycznie mój błąd. No to niestety mimo wszystko nie mam dla Ciebie dobrej informacji. Wg tego co wiem, to ten telefon nie jest przeznaczony na PL rynek i kupić go będzie można na takim allegro.pl tylko te importowane z innych krajów z wgranym PL menu... Znalazłem jedną sztukę, że z niby z PL dystrybucji, ale w to nie uwierzę do póki nie zobaczę. W żadnym sklepie ten telefon nie powinien być dostępny w Polsce. Dlatego go nie ma na stronie producenta.

#350110  autor: Peet
 03 sie 2009, 13:57
Dziwne to trochę co piszesz, bo pełno go w różnych sklepach, których raczej nie trzeba podejrzewać o prywatny import. Jest w ofercie agito i merlin. W sklepie internetowym samsunga natomiast jest wywieszka że "Wrótce". Pewnie chodzi o to, że nie tyle jest niedostępny co będzie dostępny oficjalnie. Dziwne to wszystko trochę.