• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#189791  autor: Neutrine Ray
 06 cze 2007, 00:34
rozwazania dotycza U600, nie bedziesz mi mowil kiedy mam pisac, a kiedy nie, ja jestem moderatorem nie Ty. Znowu obrazasz innych, do tego Moderatora, - warn.

www.samsung-mobile.pl - Najbardziej Profesjonalne Polskie Forum Samsunga

#190302  autor: Drzazga
 07 cze 2007, 20:04
a kto tu jest moderatorem niby Ty? Bo raczej ty występujesz jako promotor własnego forum, które chyba ma się lepiej niż te (Telepolis gdzie udajesz moderatora) i z którego przekierowujesz użytkowników! Dodatkowo jesteś aroganckim promotorem Allegro (za co ci pewnie płacą) więc skończ te prowokujące gadki o czy coś cię interesuje czy nie. Jesteś tu od pomagania a nie od prezentacji własnych ambicji, które mało kogo obchodzą a poza tym zerknij na wyniki i pracę innych moderatorów w działach z SE czy Nokią, prowadzą sowje działy o niebo lepiej niż ty bo rad udzielasz na swoim forum a nie tutaj...przemyśl to, bo raczej przez ciebie to forum umiera a nie sie rozwija. Na wszelki wypadek wrzucam do admistratora ten post bo znam twoje numery z kasowaniem postów w których nie masz argumentów tak jak i tu...:)

http://www.foto-tel.pl/

#206277  autor: robson0407
 25 lip 2007, 19:39
Mam samsunga U600 od miesiąca i mam pytanko. czy Wam też zacinają i urywają sie filmiki w formacie mp4 które są na karcie pamięci? Mam kartę 2 mega. Filmy w formacie 3gp chodzą bez problemu. A może mam kiepski program do konwersji na mp4? jezeli ktos ma dobry program to prosze o nazwę. Ogólnie fonik suuuper :!: :!: POLECAM. Z góry dzięki.