• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #768557  autor: haglef
 07 gru 2014, 18:47
Witam.
Ostatnio korzystając ze snapchata mój Galaxy S2 bez żadnego ostrzeżenia się wyłączył, co zdarza się dosyć często. Zazwyczaj po ponownym włączeniu nic się nie działo, ale teraz prawie wszystkie ustawienia są inne. Myślałem, że po prostu telefon wyczyścił wszystkie moje ustawienia, ale ku mojemu zdziwieniu pojawił się komunikat, że jest nowa aktualizacja oprogramowania, której nie mogę ściągnąć, ani wyczyścić z powiadomień. Co jeszcze nowego zauważyłem to, przy włożeniu słuchawek do jacka w pasku powiadomień pojawia się ikonka słuchawek, a po jego rozwinięciu są ikonki youtube, dyktafonu itp. Nigdy wcześniej nie pojawiło mi się coś takiego. W aplikacji VSCO Cam też wywaliło wszystkie filtry jakie tylko były, łącznie z tymi które są standardowo w aplikacji, których nie da się ściągnąć. :roll:
Czy to serio jakaś aktualizacja, czy błąd androida?
Jak się pozbyć tej ikonki aktualizacji, ikonki słuchawek i tego czegoś po rozwinięciu?
 #768629  autor: Micho
 07 gru 2014, 23:28
Ja właśnie zrobiłem roota i jak wchodzę w aktualizacje, to wyskakuje, że urządzenie zostało zmodyfikowane i brak aktualizacji.