• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #758867  autor: Micho
 28 paź 2014, 09:35
Jakiś czas temu oglądałem kilka filmików prezentujących ten telefon. Powiem szczerze że to całkiem udany telefon i chętnie bym taki przygarnął :) Tylko zastanawia mnie, dlaczego taki niepopularny, przynajmniej w naszym kraju. Moto G odniosła dość spory sukces, mozna powiedzieć że to był wielki powrót Motki na nasz rynek. Ale jakoś nie zauważyłem po forach, żeby ktoś coś wspominał odnośnie Moto X (1 czy 2 gen).
Czy ten telefon nie jest wart swojej ceny? Wykonanie wydaje się być dobre, bebechy też, aktualizacje andka w pierwszej kolejności, więc skąd ten całkowity brak zainteresowania?

#758873  autor: dan7
 28 paź 2014, 10:05
Powiem ci że sam też się nad tym zastanawiałem : może to zapełnienie rynku. Z tego ci widzę to dużo osób ma już po dwa telefony przy sobie. Sam jestem ciekawy tego telefonu. Może wypowiedziałby się ktoś kto go ma (2 gen.). Z chęcią bym poczytał. Na Mobzilli nie ma jeszcze testu.

Sok przecierowy z Orange, Play, Virgin i T-Mobile

#758911  autor: Micho
 28 paź 2014, 12:34
dan7 pisze:Powiem ci że sam też się nad tym zastanawiałem : może to zapełnienie rynku.
Raczej bym powiedział brak reklamy. Gdzie nie pójdziesz tam Samsung albo Sony cię atakuje :)
Calm7 pisze:A to nie było tak, że ten producent niemal ,,zaniechał" naszego rynku na jakiś czas? Z jakąś dziurą rynkową mi się kojarzy.

Teraz jakby odrodzenie Motoroli...
No własnie zninkął a teraz nieśmiało próbuje wrócić tylko że za cicho :) A i nasi operatorzy chyba kieszenie nadstawiają do Samsunga i Sony i nie są chętni na wpuszczenie "obcych" :)

Przyglądając się specyfikacji, wykonaniu itd to ten telefon jest ciekawą propozycją. Jakby W3 dało go do swoich ofert to myślę że sporo by się tego pojawiło na rynku.

#760758  autor: Pankers
 05 lis 2014, 14:21
Mam irytujący problem z Motorolką. Podczas rozmowy zmniejszam głośność głośniczka do połowy. Za każdym razem gdy się rozłączam i wykonuje lub odbieram nowe połączenie, głośnik rozmowy ustawia się samoistnie na max. Pobralem aplikacje do ustawien glosnosci, sciszam w niej gosnosc polaczenia, a ta dalej jest na maxa gdy odbiore lub sam zadzwonie.

Czy da się to jakoś zmienić ?