pedro01, Ja mam M'POP, ale myślę, że za dużo się od siebie nie różnią. Telefon jest nowy, mam go od ponad miesiąca. Problem pojawił się już w pierwszym tygodniu użytkowania. Telefon mam na 2 karty sim, ale używam tylko 1. Przy włączeniu telefonu, na belce pojawia mi się trójkącik, a jak ją rozwinę pojawia się komunikat, że nie wykryto karty sim. A już kilka razy udało mi się telefon przyłapać na gorącym uczynku przy restartowaniu. Leży sobie na biurku i nagle podświetla się ekran z logo T, a potem właśnie ten "error" na pasku.
Narazie nie oddawałem telefonu na gwarancję, bo nie jest to jakoś bardzo uciążliwe(telefon się tylko zrestartuje bez konieczności podawania PINu) i nie dzieje się non stop, tylko raz na jakiś czas,a poza tym nie wyobrażam sobie przesiąść się na jakiegoś małego kurdupla na 2 tygodnie

Zauważyłem jeszcze u siebie taki błąd:"the process com.google.process.gapps has stopped".
Nie ma żadnej reguły kiedy się pojawia-przy przeglądaniu internetu, przy zamykaniu aplikacji, a czasem nawet "tak po prostu".