orson_dzi pisze:Ekran TFT?
Tak

Dwupunktowy.
orson_dzi pisze:AnTuTu
11 096
orson_dzi pisze:Quadranta
4753
adiq1033 pisze:Ile zapłaciłeś, gdzie zamówiłeś?
RTV euro agd 449zł
adiq1033 pisze:Co przykuło w nim Twoją uwagę, że zdecydowałeś się zamówić akurat ten telefon?
Cena, przedni panel w stylu nexusa, kompaktowość (4 cale), dual sim.
adiq1033 pisze:Mógłbyś dodać kilka fotografii, abyśmy mogli zobaczyć jakość zdjęć?
Ok, ale przy dobrym oświetleniu, bo przy ciemnym aparat średni

.
orson_dzi pisze:podobno charakteryzuje się dużą prądożernością .
Quadrant + Antutu zeżarły 10% baterii xd.
Markadiusz pisze:jakość i głośność rozmów
W slocie 1 mam Orange z aktywnym pakietem 6gb (używam tej simki tylko do danych). W slocie 2 (czyli tylko GSM) siedzi simka Play-a z taryfą mini-max. Dzisiaj odbyłem kilka rozmów zarówno w GSM własnym Play-a, jak i GSM Plusa nie zauważyłem żadnego dyskomfortu w rozmowie. Głośność - stoi na poziomie N8 czyli 8/10 a jakość? też 8/10 bym dał. Nie było okazji abym musiał coś powtarzać ja lub mój rozmówca.
Markadiusz pisze:wieszalność i lagi
Póki co nie doświadczyłem lagów. System chodzi sprawnie. Póki nie korzystamy z kilku aplikacji na raz

. No i chrome to nie jest dobry pomysł na telefon z 512mb ram

.
Markadiusz pisze:głośność dzwonka
Wysoka. Pamiętacie stare samsungi? W nich jeden przedni głośnik służył i do dzwonków i rozmów. Tu jest identycznie. Mimo że tel nosze we wsuwce (brak gorilli) to słysze jak ktoś dzwoni.
Markadiusz pisze:widoczność ekranu w słońcu
Jak to z tft. Cienko przędzie
Jeszcze co do opcji DualSIM- możemy opcjami telefonu wyłączyć dowolną kartę sim w każdym momencie, możemy przypisać nazwę slotowi sim, można przypisać na stałe która karta służy do data a która voice + sms. Pełna personalizacja.
Telefon póki co spełnie moje niewygórowane potrzeby drugiego telefonu

.
adiq1033 pisze:tyl prezentuje się według mnie gorzej, ale o gustach nie ma co dyskutować.
Tył Samsungowaty bym rzekł, przód nexusowy.

. Ale w tej cenie nie ma co wybrzydzać - na pewno okazalszy dla mnie ten tył niż w Huałejowskim Y300

.