Witam:) Ostatnio oddałem telefon an gwarancje dokładnie jest to samsung galaxy ace. Jego wada był problem z dzwiekami mianowicie działały one tylko po podłaczeniu słuchawek, pozniej przestał działać klawisz przyciszania. Wiec natychmiast zaniosłem go do reklamacji. po 3 tygodniach dostałem wiadomosc ze telefon jest do odebrania. Kiedy go odebrałem wyczytałem ze telefon nie został naprawiony ponieważ sa slady cieczy na płycie głównej, co mnie bardzo zdziwiło bo w życiu nie wpadł mi on do zadnej wody...
Reasumując, poszukuje pomocy co dalej zrobić i co CI inteligenci w serwisu wymyslili.
Zdjecia ktore są poniżej to foty przesłane mi przez serwis. Niestety nie umiem ich wstawic, wiec daje link w ktorymmozna je poprac:)
Reasumując, poszukuje pomocy co dalej zrobić i co CI inteligenci w serwisu wymyslili.
Zdjecia ktore są poniżej to foty przesłane mi przez serwis. Niestety nie umiem ich wstawic, wiec daje link w ktorymmozna je poprac:)
Kod: Zaznacz cały
Bardzo prosze o pomoc i z góry za nią dziekuje:)http://speedy.sh/nSagr/gwarancja.rar
Ostatnio zmieniony 19 paź 2012, 14:12 przez xswzaq, łącznie zmieniany 1 raz.