• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #585353  autor: pigini123
 28 wrz 2012, 19:51
Witam, posiadam nowego SGS'a. Posiadam go od nowości, ma około 2 tygodni. Zakupiłem do niego kartę 32GB Sandisk MICROSD. Wszystko było ok do dziś kiedy rano próbowałem włączyć telefon a on nie reagował. Nie dało się go odblokować, próbowałem przyciskiem zasilania, ale nie działał. W ogóle nie reagował. Gdy podłączyłego go pod ładowarkę to uruchamiała się wibracja i nic poza tym... Trochę się przestraszyłem, wszedłem na internet i sprawdziłem co robić. Dowiedziałem się żeby nacisnąć przycisk ściszania wraz z przyciskiem włącznika i uruchomił się wyświetlacz, pojawiła się ładująca bateria i to mnie trochę uspokoiło. Po chwili już mogłem włączyć normalnie telefon i wszystko było ,,ok''... Co może być powodem takiego stanu ? Sam podejrzewam że przyczyną mogło być to że wgrałem na kartę pamięci pliki Counter Strike'a z mojego dysku komputera ( skopiowałem całą grę ok. 1GB) na kartę pamięci, podczas kopiowania pojawił się napis czy chcę kontynuować bo niektóre pliki nie mogą być wykorzystane przez tel. i mogą być tylko magazynowane. Ja dałem tak. Czy te pliki CS'a mogły spowodować to że telefon nie reagował, zawiesił się? Zaznaczam że mam na tej karcie ok. 100 plików mp3 i miałem pliki CS'a bo już skasowałem.
Ostatnio zmieniony 19 paź 2012, 14:08 przez pigini123, łącznie zmieniany 1 raz.