• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #582427  autor: Mila89
 15 wrz 2012, 19:09
Witam 2 dni temu dostalem swojego nowego i9100 telefon jest swietny i jestem z niego megza zadowolony ale mam z nim(czasem) dosc spory problem
Otoz czasami przy wejsciu do przegladarki internetowej jak chce wpisac nazwe strony pojawia sie klawiatura ekranowa po czym(1-2s) znika przez co niemozliwe jest wpisanie strony internetowej... albo kolejny przyklad wchodze w zdjecie w galeri chcac je ustawic jako tapete to przytrzymujac palec na zdjeciu "menu" z mozliwoscia ustawienia jej jako tapety znowu szybko znika...
Teraz nawet nie moge wybrac zdjecia bo galeria jakby sie szybko przeladowuje? odswieza??

Pomaga wylaczenie telefonu ale problem pozostaje(juz tak mialem pare razy a jak na poczatku wspomnialem mam go 2 dzien
Pytanie jak rozwiazac ten problem??? Wolalbym uniknac oddawania go na gwarancji perspektywa nieposiadania telefonu przez 2 tyg jest bardzo nieciekawa perspektywa... ew moze(o ile faktycznie jest to spora usterka?) wymienia mi telefon na nowy w Playzone? tylko czy napewno mi to przysluguje skoro zamawialem przez telefon?

14 lipca wyłaczyłem AdBlocka-

Nokia 33310--> Mitsubishi Trium :P --> Nokia 3310--> SE K300i-->SE K700i-->Samsung L760-->LG KU990--> Nokia e72--> Samsung Galaxy SII--> Sony Z3c--> Xperia XZ--> LG G6

#582428  autor: get
 15 wrz 2012, 19:16
Mila89, wgraj niebrandowany czysty soft od Samsunga za pomocą odin :) Brandowany soft to "ZUO"

Producenci dobrze to wiedzą :)

Bawiłem się HTC One X z softem od Orange i na czystym producenta. To nieprawdopodobne jak syfiasty brandowany soft może spowolnić 4 rdzeniowy smartphone.